Δημήτρης και Μαρία: Η αποκάλυψη για τη συγκατοίκηση και τα χρήματα από το MasterChef

Το ζευγάρι βρέθηκε στο εστιατόριο πρώην παίκτη του MasterChef.

Ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη, βρέθηκαν στο μαγαζί του πρώην παίκτη του MasterChef Σελίμ Σελτζούκ, το οποίο είχαν επισκεφθεί και πριν από την συμμετοχή τους στον μαγειρικό διαγωνισμό. Οι δυο τους, μιλώντας στο Πρωινό αποκάλυψαν πως η σχέση και η συγκατοίκηση τους συνεχίζεται και μετά το MasterChef.

«Πριν μπούμε στο παιχνίδι, ήρθαμε να φάμε και μας έδωσε κάποια tips ο Σελίμ. Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε ακόμα τι θα κάνουμε. Τη σχέση μας την ξεκινήσαμε με συγκατοίκηση μέσα στο παιχνίδι, βγαίνοντας μέναμε πάλι μαζί, τώρα Αθήνα μένουμε μαζί προς το παρόν. Αν δεν τα πάμε καλά, τότε δεν θα υπάρχει συγκατοίκηση. Προς το παρόν δεν μαγειρεύει κανείς, μόνο delivery. Στην καραντίνα μαγείρευε η Μαρία» δήλωσε ο Δημήτρης Μπέλλος.

«Με τον Δημήτρη είμαστε μαζί από την οντισιόν που γνωριστήκαμε. Το πρώτο βήμα το έκανε ο Δημήτρης! Αυτή τη στιγμή μένουμε σε σπίτι ενός φίλου του Δημήτρη ή σε ξενοδοχεία, δεν έχουμε νοικιάσει ακόμα, πρώτα θα δούμε τι θα γίνει με τις δουλειές» ανέφερε η Μαρία Μπέη. Επιπλέον, ο Δημήτρης Μπέλλος αποκάλυψε πως ακόμα δεν έχει πάρει το χρηματικό έπαθλο του Silver Award: «Το έπαθλο από το Silver θα το πάρουμε σε πολύ καιρό».

Δείτε το βίντεο:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy