Ανακοίνωσε Λαβρούκ ο Απόλλωνας

Ανακοίνωσε την Μαρίνα Λαβρούκ, η γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα. 

Η ανακοίνωση:

“Η διοίκηση του Property Gallery Απόλλων καλωσορίζει ξανά στην μεγάλη οικογένεια του σωματείου μας, την Μαρίνα Λαβρούκ, η οποία θα ενισχύσει την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας τη νέα σεζόν, για επιστροφή στην κορυφή.

Ουσιαστικά, η Μαρίνα επιστρέφει και στην ενεργό δράση, καθώς λόγω της εγκυμοσύνης αποφάσισε να σταματήσει να αγωνίζεται, αφού η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα.

Σημειώνουμε ότι στα τρία χρόνια που βρισκόταν στην ομάδα μας η Λαβρούκ, ο Απόλλωνας κατέκτησε συνολικά 9 τίτλους. Γενικά, είναι η ξένη με τους περισσότερους τίτλους στην Κύπρο, καθώς κατάκτησε πρωταθλήματα και κύπελλα, τόσο με την ΑΕΛ, όσο και την Ανόρθωση.

Όπου αγωνίστηκε, έπαιρνε πάντα και κάποιο τίτλο, κάτι που δεν είναι τυχαίο. Επιστρέφει λοιπόν στο άθλημα και στον Απόλλωνα και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτό το γεγονός.

Σημαντική παράμετρος είναι ότι η Μαρίνα έχει αποκτήσει την Κυπριακή υπηκοότητα και θα αγωνίζεται σαν Κύπρια στο νέο πρωτάθλημα.

Καλωσορίζουμε ξανά την Μαρίνα Λαβρούκ στην μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα και ευχόμαστε η επιστροφή της στο άθλημα της πετόσφαιρας να συνδυαστεί και με την επιστροφή της ομάδας μας στους τίτλους”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy