Ο Ερυθρός Αστέρας πανηγύρισε τo πρωτάθλημα μαζί με 20.000 φιλάθλους (videos)

Εχοντας στο πλάι τους 20.000 φιλάθλους, οι ποδοσφαιριστές του Ερυθρού Αστέρα, πανηγύρισαν την 31η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παρά τα αυστηρά μέτρα τα οποία επικρατούν λόγω κορονοϊού, οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, δεν πτοήθηκαν και συγκεντρώθηκαν στο «Μαρακανά», ώστε να γιορτάσουν μαζί με την ομάδα τους, την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ερυθρός Αστέρας, είχε εξασφαλίσει μαθηματικά το τρίτο διαδοχικό του πρωτάθλημα από τις 29 Μαΐου με 5-0 επί της Ραντ, στο πρώτο ματς μετά την επιστροφή στην αγωνιστική δράση ελέω κορονοϊού και το Σάββατο (20/06) έγινε η μεγάλη φιέστα κόντρα στην Προλέτερ, όπου κι επικράτησε με 2-1, για το φινάλε της διοργάνωσης.

Οπως ήταν λογικό, οι οπαδοί του συλλόγου δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν και στο φινάλε ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, κάνοντας τη νύχτα… μέρα με τα καπνογόνα και τους πυρσούς που άναψαν. Αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος του Ντέγιαν Στάνκοβιτς ως προπονητής με την ομάδα του να ολοκληρώνει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με 78 βαθμούς και στο +14 από την Παρτιζάν.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy