Για το γόητρο και το αήττητο ο Ολυμπιακός

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, λίγες ημέρες πριν από τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (21:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Λίγες μέρες πριν από τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας, οι Πειραιώτες θα ψάξουν τη νίκη με την οποία θα πάρουν ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια και θα παραμείνουν αήττητοι τη φετινή σεζόν.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν προτίθεται να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα, εκτός από το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ομάρ, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκα.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy