Το γκολ του Ελ Αραμπί με 22 πάσες, σε 1′ 12” και συμμετοχή 11 παικτών!

Μερικές φορές δεν χρειάζεται ένα γκολ να επιτευχθεί με ανάποδο ψαλίδι, με βολέ εκτός περιοχής ή με τακουνάκι για  να είναι πολύ – πολύ όμορφο. Μερικές φορές το συνδυαστικό ποδόσφαιρο είναι ομορφότερο από μια ατομική προσπάθεια. Και ο Ολυμπιακός το απέδειξε σήμερα στο δεύτερο γκολ του επί του Παναθηναϊκού.

H καταπληκτική εκτέλεση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με βολέ προ του Μπαρτ Σένκεφελντ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο Φάληρο ήταν μόνο το επιστέγασμα μια συνολικά καταπληκτικής προσπάθειας των παικτών των Ερυθρόλευκων, οι οποίοι κινήθηκαν για 1′ 12” σαν σε… play station με και δίχως τη μπάλα. Το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, λοιπόν, με σκόρερ τον killer Ελ Αραμπί επιτεύχθηκε μετά από 22 πάσες σε 1′ 12” και ενώ είχαν ακουμπήσει τη μπάλα τουλάχιστον μία φορά όλοι οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς! Ακόμα και ο Ζοσέ Σα! Αν μη τι άλλο εντυπωσιακό για ελληνική ομάδα!

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy