Τα δάκρυα για τον Σταυρή, η επική συνομιλία με τη μαμά του & η αντιπάθεια προς τη Μαρία

Πρώτη επίσημη για τον Τζον στη «Φωλιά των Κουκου».

 

Ο Τζον αποχώρησε από το MasterChef στην 4η θέση και σήμερα το πρωί βρέθηκε στους «Κουκου» και μίλησε για όλη του την πορεία στο παιχνίδι, αλλά και για τη φιλία με τους δύο φιναλίστ, Σταύρο Βαρθαλίτη και Σταυρή Γεωργίου.

 

Αρχικά είπε: «Είμαι πολύ καλά, νιώθω πολύ όμορφα και είμαι πολύ ευγνώμων που έφτασα ως εδώ! Αν μπορούσα θα ψήφιζα τον Σταυρή. Όποιος και να κερδίσει θα το αξίζει, απλά έχω αυτό το παραπάνω με τον Σταυρή. Τους αγαπώ και τους δύο. Είμαι πολύ συναισθηματικό άνθρωπος. Όταν αγαπάω κάποιον τον υποστηρίζω, πάντα χαίρομαι. Όταν χαίρεται ένας δικός μου χαίρομαι και εγω. Θα ήμουν το ίδιο περήφανος και άμα περνούσε ο Σταύρος. Με τον Σταυρή στο σπίτι περάσαμε πολλά. Πίστευα πιο πολύ σε αυτόν από ότι ο ίδιος στον εαυτό του».

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μητέρα του, η οποία ζει στις Φιλιππίνες, λέγοντας: «Είχε πολύ πλάκα γιατί η μαμά μου είδε τα κλάματα και νόμιζε ότι στεναχωρήθηκα που έφυγα. Έβλεπε τα επεισόδια και δεν καταλάβαινε τι λέγαμε».

 

Όσον αφορά τη Μαρία και τη Μάρλεν είπε: «Δεν στεναχωρήθηκα που έφυγα πριν τη Μαρία. Η Μαρία μου λείπει στην ψηφοφορία. Ήμουν πάντα όσο πιο δίκαιος μπορούσα στις ψηφοφορίες. Δεν ήταν η μεγαλύτερη μου συμπάθεια. Δεν είχαμε κάτι κοινό. Με τη Μάρλεν είχαμε πολύ καλή χημεία. Είχα όντως καυστικό χιούμορ, αλλά με όσους νιώθω άνετα. Είχα ξεκαθαρίσει στη Μάρλεν ότι αν δεν νιώθει καλά να το σταματήσω. Ας μην ανοίξω το στόμα μου για τον Δημήτρη. Θέλω να κρατήσω επαφές με όλους τους παίκτες γιατί περάσαμε όλο αυτό μαζί».

 

Τέλος αναφέρθηκε στην καθαριότητα, μιας και ήταν αυτός που καθάριζε συνέχεια. «Έτσι είμαι σαν άνθρωπος. Μ’ αρέσει να φροντίζω το σπίτι και να μένω σε ένα καθαρό σπίτι. Είχαμε ένα θέμα με κάποιους γιατί δεν ήταν πολύ καθαροί» είπε χαρακτηριστικά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy