Πικέ: “Δεν βλέπω να παίρνουμε το πρωτάθλημα…”

Δεν είναι και τόσο αισιόδοξος για την φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ λέγοντας πως δεν εξαρτάται από τους ίδιους.

Μετά τη λευκή ισοπαλία με τη Σεβίλλη και τη χαμένη ευκαιρία να διευρύνει τη διαφορά της από τη δεύτερη Ρεάλ, η Μπαρτσελόνακινδυνεύει να βρεθεί κάτω από τους Μαδριλένους στη βαθμολογία, σε περίπτωση που αυτοί πάρουν τη νίκη με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (21/06, 23:00).

Ο Ζεράρ Πικέ, από την πλευρά του τόνισε πως η ομάδα του δεν αποτελεί το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της La Liga, καθώς το ισόπαλο αποτέλεσμα την Σεβίλλη ίσως κοστίσει στους «μπλαουγκράνα» στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Είναι πολύ δύσκολο να πάρουμε το πρωτάθλημα πλέον, δεν εξαρτάται από εμάς. Βλέπω πολύ δύσκολο να χάσει βαθμούς η Ρεάλ, ειδικά με όσα έχουμε δει τις τελευταίες αγωνιστικές. Πάντως θα προσπαθήσουμε. Ήμασταν καλύτεροι από τη Σεβίλλη, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε».

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy