Ο Γκουαρντιόλα “τελείωσε” τον Σανέ

Ο Λιρόι Σανέ θα αποτελέσει παρελθόν από τη Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, όπως επιβεβαίωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα πρωταθλήματος με την Μπέρνλι (22/6), ο τεχνικός των «σίτιζενς» εξήγησε ότι ο Γερμανός απέρριψε τις προτάσεις του συλλόγου για ανανέωση του συμβολαίου του. «Αν στο τέλος της χρονιάς υπάρξει συμφωνία μεταξύ δύο συλλόγων, μπορεί να φύγει, αλλιώς θα φύγει στη λήξη του συμβολαίου του (σ.σ. το επόμενο καλοκαίρι)» υπογράμμισε ο Ισπανός προπονητής, ο οποίος πρόσθεσε ότι δική του επιθυμία ήταν η παραμονή του Σανέ, κάτι που όμως δεν ήθελε ο ίδιος.

Σειρά δημοσιευμάτων το τελευταίο διάστημα θέλει τον 24χρονο εξτρέμ να έχει ουσιαστικά συμφωνήσει με τη Μπάγερν και πλέον, μετά τη σημερινή δημόσια παραδοχή του Γκουαρντιόλα, το μόνο που απομένει για τη μεταγραφή είναι η συμφωνία των πρωταθλητών Γερμανίας με τη Μάντσεστερ Σίτι.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy