“Έχω ήσυχη τη συνείδηση μου, νιώθω πρωταθλητής”

Την απόφαση να αποχωρήσει από την θέση του προπονητή της ΑΕΛ Φούτσαλ μετά από δύο χρόνια πήρε ο έμπειρος προπονητής, Σάββας Βρακας.

Ο κύριος Βρακάς κατάφερε σε αυτά τα δύο χρόνια να παρουσιάσει μια αρκετά καλή και ανταγωνιστική ομάδα έχοντας πολύ καλές πορείες. Πλέον ο ίδιος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς θέλει να παραμείνει στον χώρο.
O ίδιος ο κ. Βρακάς μας μίλησε για την εξέλιξη αυτή:

Μετά και τη λήξη της φετινής περιόδου αποφάσισα να αποχωρήσω από την ομάδα Futsal της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσου. Έχω ήδη ενημερώσει τον υπεύθυνο του τμήματος κ. Νικόλα Καρασαμάνη για την απόφαση μου όπως και τα μέλη του ΔΣ του σωματείου της ομάδας. Μετά από δυο δύσκολα χρόνια έχει κλείσει ο κύκλος μου ως προπονητής της ομάδας. Καμία θέση δεν ανήκει σε κάποιον αιώνια αλλά κοιτάζεις το συνολικό καλό και προχωράς. Αυτά τα χρόνια πήρα και έδωσα πολλά. Αυτή την ομάδα την υπηρετείς γιατί έχει τεράστιο μέγεθος σε ιστορία και πρέπει να την σέβεσαι. Μακάρι κάποιοι να καταλάβουν ότι τα μεγάλα σωματεία δεν έχουν ανάγκη από ονόματα αλλά από προσφορά και αφοσίωση.

Ήδη νιώθω πρωταθλητής γιατί η ΑΕΛ κέρδισε τον σεβασμό από όλους και ήταν ανταγωνιστική. Φεύγω με ήσυχη την συνείδηση μου. Εδώ θέλω να ευχαριστήσω όλους ιδιαίτερα τον κ. Νικόλα Καρασαμάνη για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη. Ευχαριστώ τους παίχτες μου για τον επαγγελματισμό το σεβασμό και την αγάπη που έδειξαν στο άθλημα και στην ομάδα. Τους οφείλω τα πάντα και αισθάνομαι περήφανος για όσα έχουν καταφέρει κάτω από συνθήκες δύσκολες. Ευχαριστώ επίσης τους συνεργάτες μου στην ομάδα για την άψογη συνεργασία. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον ΣΥΦΑΕΛ και στα οργανωμένα υπόλοιπα σύνολα και αρκετό κόσμο απλό, φίλαθλους που έδειξαν έμπρακτα την στήριξη τους στην ομάδα σε πολλά….που εγώ γνωρίζω. Εις το επανιδείν…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy