Νέος προπονητής για Απόλλων Ladies

Η Απόλλων Ladies ανακοίνωσαν τον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Χριστάκη Χριστοφόρου, όπως πρώτη σας ενημερώσαμε ότι θα αποχωρήσει, δείτε ΕΔΩ .

Η ανακοίνωση:

“Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Σουηδού Προπονητή, Kim Björkegren.
Ο κ. Björkegren θεωρείται από τους πλέον ταλαντούχους και εξελίξιμους προπονητές στην Ευρώπη. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο 38χρονος προπονητής έχει στο παλμαρές του αρκετές επιτυχίες. Μεγαλύτερη του επιτυχία η κατάκτηση του Σουηδικού Πρωταθλήματος Γυναικών με την Linköpings FC το 2017 και μια εξαιρετική πορεία στο Champions League όπου έφτασε μέχρι τον προημιτελικό. Στην πορεία αυτή έγινε και η γνωριμία με τον προπονητή καθώς το Οκτώβριο του 2017 η ομάδα μας αντιμετώπισε την Linkopings FC για τον γύρο των 32.
Ο κ. Björkegren τηρούσε όλες τις προϋποθέσεις που έθεσε το συμβούλιο για τον νέο μας προπονητή. Η ποδοσφαιρική του φιλοσοφία, η τακτική αλλά και το όραμα του για τις Apollon Ladies είναι πλήρως ταυτισμένα με αυτά της ομάδας.
Ήδη ο κ. Björkegren μαζί με την ομάδα προγραμματισμού έχουν βάλει υπό το μικροσκόπιο τους το νυν ρόστερ ενώ έχει ετοιμαστεί και μια λίστα με τις ποδοσφαιρίστριες που ενδιαφέρουν, τόσο από την εγχώρια αγορά όσο και από την Σουηδική και Ευρωπαϊκή. Αναμένετε στην Κύπρο περί τα τέλη Ιουλίου όταν θα αρχίσει και η προετοιμασία της ομάδας.
Ευχόμαστε στον κ. Björkegren κάθε επιτυχία με την ομάδα μας !”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy