Μπράιτον – Άρσεναλ: «Σοκ» με τον τραυματισμό του Λένο, ακούγονταν οι κραυγές του στο γήπεδο(video)

Φόβοι για μεγάλη ζημιά υπάρχουν στην Άρσεναλ αναφορικά με τον Μπερντ Λένο, ο οποίος προσγειώθηκε άτσαλα στο χορτάρι και αποχώρησε σφαδάζοντας με φορείο από το γήπεδο.

Αναστάτωση επικρατεί στην Άρσεναλ μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Μπερντ Λένο, ο οποίος αποχώρησε αναγκαστικά από το ματς κόντρα στην Μπράιτον.

Περίπου στο 36′, οι… εκκωφαντικές κραυγές του Γερμανού κίπερ στο άδειο «Άμεξ Στέιντιουμ» φανέρωσαν αμέσως πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και κινητοποιήθηκε με τη μία το ιατρικό επιτελείο των Κανονιέρηδων.

Όλα συνέβησαν μετά από άσχημη προσγείωση στο χορτάρι, με τον Λένο να πιάνει αμέσως το γόνατό του και ο φόβος για ρήξη χιαστού και απουσία πολλών μηνών από τη δράση είναι μεγάλος στις τάξεις των Λονδρέζων.

Κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο με φορείο και νάρθηκα, μάλιστα, ο Λένο φάνηκε να τα βάζει με τον Νιλ Μοπέ, το αχρείαστο μαρκάρισμα του οποίου προκάλεσε την άτσαλη πτώση του Γερμανού.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy