Ενισχύεται με Μαμμίδη ο Άρης

Μετά τη θετική σημερινή(20/6) κατάληξη που είχε το θέμα καταρτισμού του νέου διοικητικού συμβουλίου του Άρη, ο προγραμματισμός που ήδη είχε αρχίσει με ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών αλλά και συμφωνίες απόκτησης ποδοσφαιριστών πλέον μπαίνει σε πιο έντονους ρυθμούς.

Όπως η ιστοσελίδα μας έλαβε γνώση ο έμπειρος αμυντικός Ανδρέας Μαμμίδης έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Άρη και απομένουν τα τυπικά της υπόθεσης. Ο 32χρονος Μαμμίδης αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και είχε αγωνιστεί και τη σεζόν 2018-2019 στον Άρη μετά το πέρασμα του από την ΑΕΖ, όπου αγωνιζόταν και την περσινή σεζόν.

Όπως επίσης λένε οι πληροφορίες με τον Άρη έχει συμφωνήσει και ο Κύπριος 25χρονος επιθετικός Κρίστης Ανδρέου με πέρασμα από ΑΕΖ, Αγία Νάπα και Παραλίμνι, ενώ την καριέρα του τη ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της ΑΕΛ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ανδρέου είχε και πέρασμα από τη Λιθουανία και τη Ζαλγκίρις.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy