Γραπτή δήλωση και ευχαριστίες του νέου προέδρου του Άρη Τζον Πανηγή

Μετά τη σημερινή του εκλογή στον προεδρικό θώκο του Άρη, ο Τζον Παναγή με γραπτή του δήλωση στέλνει τις ευχαριστίες του αλλά και αναγνωρίζει την ευθύνη που έχει απέναντι στο ιστορικό Σωματείο.

Αναλυτικά:

Αγαπητά Μέλη του Σωματείου ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ,
Αγαπητοί φίλοι,

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω άπαντες που παρευρέθηκαν σήμερα στην Γενική Συνέλευση του σωματείου μας . Η προσέλευση των μελών μας και των απλών οπαδών της ομάδας μας, ήταν συγκινητική και απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι ο ΑΡΗΣ ,έχει όλα τα φόντα να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο .

Η εβδομάδα ήταν δύσκολη και οι οποίες αντεγκλήσεις και αντιπαραθέσεις είναι πλέον στο παρελθόν. Ο ΑΡΗΣ βγήκε ενωμένος και ακόμα πιο δυνατός!

Επί της ευκαιρίας της ανάδειξης μου σε προέδρο του ιστορικού μας σωματείου , θέλω να ξέρετε ότι αναγνωρίζω το βάρος της ευθύνης και είμαι πανέτοιμος να οδηγήσω τον ΑΡΗΣ ΜΑΣ , στα σαλόνια, εκεί που πραγματικά ανήκει . Σας διαβεβαιώ ότι, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου θα δώσουμε και την ψυχή μας για τον ΑΡΗΣ ΜΑΣ .

Ευχαριστώ όλους τους υποψηφίους που διεκδίκησαν σήμερα θέση στο Δ.Σ της της ομάδας μας . Ακόμα και αυτοί που δεν βρίσκονται στο Δ.Σ , σας διαβεβαιώ ότι οσοι το επιθυμούν θα είναι δίπλα μας σε πόστα που θα ανακοινωθούν σύντομα, και θα εργαστούμε όλοι μαζί για την εκπλήρωση των στόχων μας .

Ευχαριστώ ιδιαίτερα, τους οργανωμένους οπαδούς μας ,τους αγαπητούς ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΣ, για την στήριξη τους . Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν να είναι δίπλα στην ομάδα μας και θα την υποστηρίζουν σε κάθε αγώνα της .

Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που τα 90 χρόνια ζωής του σωματείου μας με βρίσκουν στην θέση του προέδρου . Είμαι άνθρωπος που γεννήθηκα στον ΑΡΗ και από παιδάκι τον έτρεχα παντού . Να είστε σίγουροι ότι τον ΑΡΗ ΜΑΣ θα τον προσέξω σαν τα μάτια μου !

Θέλω να καλέσω κάθε Αρειανό, να σταθεί δίπλα μας . Ένας από τους προσωπικούς μου στόχους είναι και η επιστροφή του κόσμου μας στο γήπεδο . ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ !
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ !

John Panayi
Πρόεδρος ΑΡΗ ΛΕΜΕΣΟΥ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy