Φερστάπεν: “Μοναδικός μας στόχος το πρωτάθλημα”

Στη Red Bull έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για την επιστροφή στις πίστες της Formula 1 και ο Μαξ Φερστάπεν λέει ότι φέτος, θέλει να παλέψει για έναν τίτλο.

Όντας μια από τις τρεις «μεγαλύτερες» ομάδες στη Formula 1 αυτή τη στιγμή, η Red Bull έχει υψηλούς στόχους, το ίδιο και ο Μαξ Φερστάπεν που οδηγεί για λογαριασμό της. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει από τον επόμενο μήνα και όλες οι ομάδες ετοιμάζονται, μετά από ένα πολύ μεγάλο διάλειμμα που προέκυψε χωρίς κανείς να το περιμένει. Φέτος τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά, πάντως. Οι λιγότεροι αγώνες και οι τελευταίες εξελίξεις ίσως φέρουν εκπλήξεις στα τελικά αποτελέσματα της σεζόν! Ο Μαξ Φερστάπεν, έκανε και τις δικές του δηλώσεις, αποκαλύπτοντας τους φετινούς του στόχους.

«Είμαι έτοιμος για δράση»

«Σαν ομάδα, οι φιλοδοξίες μας είναι να κερδίζουμε. Θέλουμε να παλέψουμε για το πρωτάθλημα, αυτός είναι ο μοναδικός μας στόχος. Όλοι μας έχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο, οπότε ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και να δω που βρισκόμαστε τελικά. Αισθάνομαι πολύ καλά και έτοιμος για δράση. Είναι πραγματικά πολύ ωραίο συναίσθημα που ξεκινάμε ξανά» είπε σε συνέντευξή του στο carnext, στην οποία βρισκόταν μαζί με τον πρώην οδηγό της Formula 1, Ντέιβιντ Κούλθαρντ.

Επίσης, το γεγονός ότι το πρωτάθλημα ξεκινά από την Αυστρία δίνει σίγουρα χαρά στη Red Bull καθώς τα αποτελέσματά τους εκεί στο παρελθόν, ήταν θετικά. Στον αντίποδα η Mercedes δυσκολευόταν στη συγκεκριμένη πίστα και μάλιστα, το 2018 εγκατέλειψαν και τα δύο της μονοθέσια. Φέτος τα πράγματα για τη Mercedes ίσως να είναι και καλύτερα λόγω της μεγάλης εξέλιξης που έχει γίνει στο αυτοκίνητό της, όμως δεν μπορούμε να κάνουμε καμία υπόθεση μέχρι να ξεκινήσει η χρονιά και να δούμε σε τι φόρμα βρίσκεται η κάθε ομάδα.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy