Σταύρος Βαρθαλίτης | Η καταγωγή και η ηλικία του νέου MasterChef – Τα οχτώ κιλά που έβαλε στο παιχνίδι

Το πάθος του για τη μαγειρική και η υπόσχεση που έδωσε στον εαυτό του. Ο νικητής του πιο πολυσυζητημένου τηλεοπτικού project της σεζόν, Σταύρος Βαρθαλίτης, κατάφερε να κατακτήσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ και την πρώτη θέση του MasterChef, όπως είδαμε στον τελικό του παιχνιδιού το βράδυ της Τετάρτης.

Ο 24χρονος με καταγωγή από τη Σύρο, κατοικεί στην Αθήνα και η μαγειρική τον «κέρδισε» από τα εφηβικά του κιόλας χρόνια. Από πολύ νεαρή ηλικία ήξερε ότι αυτό είναι το πάθος του, φιλοδοξώντας να το κάνει και επάγγελμα. Χωρίς να χάνει λεπτό την αυτοπεποίθησή του, είχε από την αρχή δώσει στον εαυτό του την υπόσχεση να κερδίσει τον διαγωνισμό και τελικά δεν «αθέτησε» την υπόσχεση αυτή.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μετά τη νίκη του, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έβαλε οχτώ κιλά: «Πρέπει να έχω χάσει 1-2 κιλά από τον ιδρώτα, αλλά έχουμε να χάσουμε και άλλα μέσα στο καλοκαίρι. Έχω πάρει 7-8 κιλά μέσα στο παιχνίδι και συνεχίζω με καθαρή διατροφή γιατί κι αυτό χρειάζεται για να δείξεις την πειθαρχία που γενικώς χρειάζεται να έχουμε σε όλη μας τη ζωή».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy