“Πως να κλείσουμε Ουζόχο όταν ανήκει σε μια ομάδα που δεν έχει διοίκηση και βρίσκεται η τράπεζα μέσα.”

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στο Sports One και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίπτωση Τάμαρι, στον Ουζόχο και σε πολλά άλλα ζητήματα που αφορούν τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας.
Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:
Έχουμε διαβάσει πως έχετε κλείσει τον Ουζόχο…
“Ναι έχουμε διαβάσει πως τον έχουμε κλείσει. Πως να τον κλείσουμε όταν ανήκει σε μια ομάδα που δεν έχει διοίκηση και βρίσκεται η τράπεζα μέσα.”
Καταφέρατε να προσεγγίσετε κάποιον από την Λα Κορούνια;
“Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει οτιδήποτε άλλο. Αν με ρωτάς αν είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση ο Ουζόχο, σαφώς και είναι. Είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση ο Ουζόχο. Είναι τερματοφύλακας που δεν παίρνει θέση στην λίστα Α, δεν παίρνει θέση ξένου. Είναι τεράστια η προοπτική του. Πολύ η ποιότητα του αλλά απο κει και πέρα δεν μπορείς να μιλήσεις με κάποιον από την Λα Κορούνια.”
Για τον Τάμαρι…
“Μέχρι το τέλος του μήνα θα αποφασίσει ο Μούσα. Θέλει να μιλήσει με την οικογένεια του. Έχει κατατεθεί η πρόταση, έχουν γίνει κάποιες ειδικές λεπτομέρειες. Είναι πλέον θέμα του Μούσα, έχει πει μέχρι το τέλος του μήνα θα τελειώσει το θέμα.”
Για τους μονούς αγώνες στα προκριματικά…
”Είναι πρωτόγνωρη κατάσταση, όσο και να την μελετήσεις δεν μπορείς να ξέρεις αν λειτουργεί θετικά ή αρνητικά. Δυστυχώς το μόνο που μπορείς να ξέρεις είναι αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση, προσφέρει μια αδικία. Κάθε λάθος πληρώνεται ως θέμα αγωνιστικής επιβίωσης. Είναι περίεργο, επικίνδυνο αλλά πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση”.
Έχετε τύχη στις κληρώσεις…
”Το θέμα δεν είναι οι καλές κληρώσεις. Το θέμα είναι πως θα είσαι εσύ. Από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο πρέπει να είσαι όσο πιο αλάνθαστος γίνεται. Τίποτα δεν έρχεται εύκολα. Οι εκτός έδρας αναμετρήσεις αποδείχθηκαν πολύ δύσκολες. Πρέπει να είμαστε πλήρως προσηλωμένοι. Όλοι θα ζήσουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση”.
Απάντησε ο Υπουργός Υγείας στην ανάρτηση σου…
”Χαιρόμαστε που έπρεπε να πούμε κάτι για να μάθουμε. Αυτό το πράγμα δεν μπορεί να ισχύσει σε μια επαγγελματική ομάδα. Δεν μπορείς να μην κάνεις προπονήσεις με κλειστά αποδυτήρια και ντους. Ζητούμε με βάση την αξιολόγηση να γνωρίζουμε τι γίνεται μετά τις 29 Ιουνίου. Μέχρι τις 29 Ιουνίου τα αποδυτήρια και τα ντους είναι κλειστά”.
Ο Ράφα Σάντος πότε έρχεται;
”Μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Το θέμα είναι πόσο θα κάνει σε καραντίνα. Αν κλείσεις Βραζιλιάνο μετά την έναρξη της προετοιμασίας με τα υφιστάμενα μέτρα, καλό Αύγουστο θα έρθει. Υπάρχει ειδική άδεια εργασίας από το Υπ. Εξωτερικών για τον Σάντος. Έχει διευθετηθεί”.
Για τον Βάτερμαν;
”Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Υπάρχει μια ανοιχτή συζήτηση όσον αφορά τις απολαβές του. Το ΑΠΟΕΛ δεν έχει κανένα συμβόλαιο με τερματοφύλακα, ούτε με Μπέλετς ούτε ο Βάτερμαν”.
Για Ζαχίντ και Κλωναρίδη θα έρθουν την 1η Ιούλη;
”Αν δεν ανακοινωθεί δεν μπορώ να μιλήσω. Τα πλείστα που έχουν γραφτεί για τον Ζαχίντ δεν ισχύουν. Έχει γνωστοποιηθεί στον Γκάγιας πως δεν θα μείνει μετά το τέλος Ιούνη. Θα πάει να δει την οικογένεια του, σίγουρα δεν θα είναι την πρώτη Ιούλη. Ο κύριος Ουζουνίδης υπολογίζει τον Ζαχίντ. Πέρσι δεν υπολογιζόταν από τον Πάολο Τραμεντζάνι”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy