Κράνος και γάντια του Μίκαελ Σουμάχερ σε δημοπρασία

Ο οίκος δημοπρασιών Catawiki θα βγάλει έως τι 2 Ιουλίου στο σφυρί ένα κράνος και ένα ζευγάρια αγωνιστικά γάντια, τα οποία είχε φορέσει το 2002 ο Μίκαελ Σουμάχερ.

Ο οίκος δημοπρασιών Catawiki βρήκε έναν ωραίο και πρωτότυπο τρόπο για να γιορτάσει τα εβδομήντα χρόνια της Formula 1. Συγκεκριμένα αποφάσισε να βάλει πωλητήριο σε αντικείμενα με ιστορία στο άθλημα, όπως για παράδειγμα ένα κράνος του Μαξ Φερστάπεν, το οποίο πωλήθηκε ήδη στην τιμή των 24.489 ευρώ!

Τώρα έχουν κάθε λόγο να χαίρονται και να αδημονούν οι πλούσιοι θαυμαστές του Μίκαελ Σουμάχερ, αφού θα τρέχει έως τις 2 Ιουλίου μία δημοπρασία για ένα κράνος επίδειξης και ένα ζευγάρι αγωνιστικά γάντια με την υπογραφή του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1. Τα γάντια τα είχε χρησιμοποιήσει ο Σούμι το 2002 σε δοκιμές στην ιταλική πίστα του Φιοράνο, ενώ το κράνος επίδειξης σχεδιάστηκε τον ίδιο χρόνο και φέρει το αυτόγραφο του Γερμανού πρώην πιλότου της Formula 1.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει πόσο θα πουληθούν τελικά αυτά τα αντικείμενα, σίγουρα όμως θα είχαν σαφώς μεγαλύτερη αξία αν τα είχε χρησιμοποιήσει ο Σούμι σε κάποιο επίσημο Γκραν Πρι της Formula 1.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy