Κέρκεζ: Ξέρω από πρώτο χέρι τι σημαίνει κόσμος της ΑΕΛ

Στο sports 1 μίλησε σήμερα(19/6) ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο κόσμο των “γαλαζοκιτρίνων”.

Αναλυτικά το τι είπε:

“Αν δεν ήμουν παίκτης εδώ σίγουρα δεν θα μιλούσα για τον κόσμο αλλά ξέρω από πρώτο χέρι τι σημαίνει κόσμος της ΑΕΛ. Πόσο αγαπάτε την ομάδα, πόσο ‘άρρωστοι’ είσαστε… Ξέρω ότι για κάποιο λόγο κάποιοι δεν μπορούν να έρθουν. Θέλουμε να αλλάξει αυτό και με καλό τρόπο να έρθετε όλοι. Να ξέρετε ότι για ένα παίκτη, για ένα προπονητή που είναι κάτω στο γήπεδο, όταν γυρίσει δεξιά και βλέπει όλο κίτρινα και 4000-5000 κόσμο, είναι μεγάλη διαφορά. Να το ξέρετε αυτό και μετά μπορείτε να ζητάτε από τον κόσμο να παίξουν για εσάς. Όταν έρθετε θα δώσετε μεγάλη δύναμη και οι παίκτες θα παίζουν για εσάς. Μετά δεν θα βλέπουν τα λεφτά, εγώ ήμουν παίκτης και ξέρω. Όταν πας στο γήπεδο και έχεις κόσμο, δεν σε ενδιαφέρει τίποτε, θέλεις να κερδίζεις για να πας στην κερκίδα, αυτό είναι αλήθεια!”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy