Ψάχνει το μπαμ με Τζούροβιτς ο Απόλλωνας!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της μπασκετικής αθλητικής ιστοσελίδας triponta.com.cy, η διοίκηση του Απόλλωνα ψάχνει το μεγάλο μπαμ καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις με τον έμπειρο προπονητή Βλάντο Τζούροβιτς.

Διαβάστε το δημοσίευμα:

Σύμφωνα με πληροφορίες του triponta.com.cy, ο Απόλλωνας ετοιμάζεται να φέρει πίσω στην Κύπρο τον πολύπειρο προπονητή.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Απόλλωνα, καθώς όπως αναφέρουν οι αποκαλυπτικές πηγές μας από τη Σερβία, η ομάδα της Λεμεσού είναι ένα βήμα από το να δώσει οριστικά τα χέρια με τον  , ο οποίος είναι γνωστός στην κυπριακή καλαθόσφαιρα από τη θητεία του στον Αχιλλέα Καϊμακλίου.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σε προχωρημένες συζητήσεις κάτω από άκρα μυστικότητα και η υπόθεσή του είναι σχεδόν τελειωμένη για την επόμενη μέρα του πάγκου του σωματείου.

Οι συστάσεις είναι περιττές για τον Σέρβο προπονητή, ο οποίος στα 72 του χρόνια κουβαλάει μια σημαντική ιστορία με θητεία στην Ελλάδα σε Πανιώνιο, Άρη, ΑΕΚ και Δάφνη, αλλά και αρκετές άλλες ομάδες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο πλανήτη. Τα τελευταία χρόνια αναπόφευκτα η καριέρα του δεν κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα, όμως στον Απόλλωνα ποντάρουν στην προσωπικότητα και στις παραστάσεις του.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy