Υπέγραψε στον Εργοτέλη και την υποδέχθηκαν με ανοικτές αγκάλες(pic)

Στον Εργοτέλη θα συνεχίσει την καριέρα της πλέον η αρχηγός του Απόλλωνα Ladies Δανάη Σιδηρά που για μια εφταετία κέρδισε πάρα πολλά στην Κύπρο.

Η Ελλαδίτισσα πρώην αρχηγός των Ladies υπέγραψε σήμερα(19/6) το συμβόλαιο της και στη συνέχεια την υποδέχθηκαν στα γραφεία της “ΚΡΗΤΗΣ TV”, ενώ η νεαρή προπονήτρια της ομάδας του Εργοτέλη δήλωσε για τη Σιδηρά:

“Αρχικά θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα γινόταν… Για εμένα προσωπικά είναι κάτι που το ήθελα πολύ και για αυτό τον λόγο ήταν και η πρώτη παίχτρια που ζήτησα από την διοίκηση κ τον πρόεδρο μας τον κ.Περακάκη.

Θεωρώ ότι η Δανάη πλέον είναι μια παίχτρια πολύ υψηλού επιπέδου και με την παρουσία της στην ομάδα ανεβαίνει ο πήχης ψηλά… Την χρονιά που πέσαμε από την Α εθνική είχα δηλώσει ότι θα επιστρέψουμε σοφότεροι….

Δεν θα μπορούσε να λείπει το παιδί του Εργοτέλη που μέσα από εκείνη ακούστηκε το όνομα του σωματείου μας σε όλη την Ευρώπη…. Ήταν σημαία για αυτήν την ομάδα κ πάντα θα αποτελεί πρότυπο για πολλά παιδιά….

Σαν προπονήτρια είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεργαστώ με την Δανάη ξανά… Πιστεύω πολύ σε εκείνη όπως και εκείνη σε εμένα και στο όραμα που έχω για αυτήν την ομάδα…. Της εύχομαι καλή ποδοσφαιρική σεζόν κ ελπίζω να ξαναζήσουμε μαζί έντονες κ μοναδικές στιγμές όπως εξάλλου κάναμε πάντα…..”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy