“Η νέα μας εμφάνιση έχει σχεδιαστεί και είναι αφιερωμένη στα 90χρονα της ομάδας”

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από την εκπρόσωπο τύπου της ΑΕΛ Αριάδνη Γενεθλίου για το πως κυλά ο προγραμματισμός αλλά και την αποκάλυψη της νέας εμφάνισης η οποία θα είναι αφιερωμένη στα 90χρονα της ομάδας.

Απόσπασμα των δηλώσεων της Γενεθλίου στον Super Sport FM: 

Για Μαίντεβατς: «Με παρέμβαση Σοφοκλέους έκλεισε το θέμα. Αν δεν υπήρχε η συμβολή του δεν θα προχωρούσαμε σε αυτή την ενέργεια. Δεν σχολιάζουμε το ποσό απόκτησης του Μαίντεβατς από την ομάδα της Μάλτας, δώσαμε όμως ένα σεβαστό ποσό».

Για Γκαζαριάν: «Δείχνει την πίστη που είχαμε απέναντι σε αυτόν τον ποδοσφαιριστή, θα μπορούσε να ήταν μία ηγετική φυσιογνωμία στην ομάδα. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να επενδύσουμε πάνω σε αυτόν. Είχε κάποιο τραυματισμό πέρσι, φέτος αναμένουμε καλύτερα στοιχεία, το πιστεύει και ο ίδιος».

«Αυτό που υπάρχει στην ΑΕΛ είναι ότι έχουμε θέση ένα τριετές πλάνο, το αναλύσαμε και θέλουμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Θα συνεχίσουμε πάνω σε αυτό και όπως ξέρετε πολύ καλά θα βγούμε στη μάχη για τη διεκδίκηση τίτλου. Είμαστε πολύ κοντά σε ανακοινώσεις».

Η νέα μας εμφάνιση έχει σχεδιαστεί και είναι αφιερωμένη στα 90χρονα της ομάδας. Μιλάμε για την πρώτη εμφάνιση. Κάνουμε αρχή στη συνεργασία με τη macron.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy