“Δεν θέλω να δείξω πως είμαι αχάριστος και πως θέλω να φύγω”

Mεγάλη συνέντευξη στην ιστοσελίδα «adjarasport.com», παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Τορνίκε Οκριασβίλι, ο οποίος δεν δίστασε να σχολιάσει το μέλλον του στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Ο Γεωργιανός ανέφερε σχετικά με το αν θα παραμείνει ή όχι στην «Κυρία: «Θα έλεγα ότι είναι 50-50. Υπάρχουν προτάσεις, όμως περιμένω κάτι καλύτερο. Δεν θέλω να δείξω πως είμαι αχάριστος και πως θέλω να φύγω. Είχα καλή σεζόν με την Ανόρθωση. Δοκιμάστηκα λόγω των τραυματισμών μου και είμαι ευγνώμων που η ομάδα με βοήθησε να επανέλθω. Θέλω να είμαι δίπλα της, αλλά αν προκύψει μια ομάδα που θα ανεβάσει την καριέρα μου σε ψηλότερο επίπεδο, τότε θα πάω. Πιστεύω πως η Ανόρθωση θα το καταλάβει αυτό».

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, αναφέρθηκε και στο γεγονός πως διατηρεί συμβόλαιο με την Ανόρθωση για ακόμα ένα χρόνο αλλά και για στο ενδεχόμενο επέκτασης: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν το έχω σκεφτεί. Αν δεν βρεθεί καλύτερη ομάδα, τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα να αγωνίζομαι στην Ανόρθωση. Η ομάδα μου θα πρέπει να πληρώσει για την μετεγγραφή μου, και τώρα όλες οι ομάδες έχουν οικονομικά προβλήματα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού».

Για τον Τιμούρ Κετσπάγια: «Τον γνωρίζω εδώ και αρκετό καιρό. Από την πρώτη στιγμή που έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Εθνική ομάδα. Μόνο θετικά μπορώ να πω για τον Κετσπάγια και είμαι ευγνώμων σε αυτόν γιατί με πίστεψε, δεν αμφέβαλλε για μένα και έκανα τα πάντα για τον δικαιώσω. Δουλεύει πολύ στις προπονήσεις και επικεντρώνεται στις ασκήσεις με τη μπάλα και στις συνεργασίες».

Για την απόφαση τις UEFA για μονούς αγώνες στο Europa League και στις πιθανότητες της Ανόρθωσης: «Έχουμε καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να φτάσουμε στους ομίλους της διοργάνωσης. Στους μονούς αγώνες όλα είναι 50-50. Η Ανόρθωση θα φτάσει στους ομίλους είτε με εμένα είτε χωρίς.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy