Ο Νταβίντ Λουίζ ανέβαλε τη στέψη της Λίβερπουλ

Ο Νταβίντ Λουίζ μπήκε αλλαγή, σε 25 λεπτά… κέρασε δύο γκολ, αποβλήθηκε και η Σίτι καθάρισε 3-0 την Αρσεναλ, με συνέπεια η Λίβερπουλ να χρειαστεί να περιμένει λίγο ακόμα για την κούπα.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βρισκόταν ξαφνικά τραυματίας εκτός αποστολής και ο μοναδικός σέντερ μπακ στον πάγκο της Αρσεναλ ήταν ο Νταβίντ Λουίζ. Οι αναγκαστικές αλλαγές τον έφεραν στο ματς στο 24’. Στο 49’ ο Βραζιλιάνος είχε προλάβει να χαρίσει δύο γκολ στη Μάντσεστερ Σίτι και να αποβληθεί. Με αυτόν τον τρόπο και την κάποια πίεση των γηπεδούχων, το πρώτο μεγάλο ραντεβού στην Premier League, ακριβώς 100 ημέρες μετά τη διακοπή εξαιτίας του κορονοϊού έληξε με τους Πολίτες στο 3-0.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πάρα πολύ μουδιασμένα. Σταδιακά η Σίτι βρήκε ρυθμό και ο Λένο κράτησε όρθιους τους Λονδρέζους με τρεις μεγάλες επεμβάσεις σε ισάριθμα λεπτά (34’-37’). Ωστόσο, στο 45’+2’ ο Νταβίντ Λουίζ έστρωσε στον Στέρλινγκ, ο οποίος το μπουμπούνισε από κοντά για το 1-0. Στο 49’ ο ίδιος έκανε πέναλτι στον Μαχρέζ και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Ο Ντε Μπρόινε ευστόχησε και εκεί έληξε ουσιαστικά το ματς.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy