Έμεινε ελεύθερος και ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του ο Κυριάκου

Τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του ψάχνει ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός της Ε.Ν.Π Ανδρέας Κυριάκου που έμεινε ελεύθερος.

Ο Κυριάκου που ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της ΑΕΛ, αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον Άρη τη σεζόν 2017-18 για να πάει και πάλι με τη μορφή δανεισμού στην Ε.Ν.Π την επόμενη χρονιά 2018-2019. Τη σεζόν 2019-20 με ελευθέρα μεταγραφή μετακόμισε και πάλι στην Ένωση, ενώ φέτος έμεινε ελεύθερος και ψάχνει την επόμενη του ομάδα.

Δέχθηκε αρκετές βολιδοσκοπήσεις από ομάδες, ενώ έχει και κάποιες προτάσεις τόσο από Κύπρο αλλά και από το εξωτερικό. Αυτό που απομένει είναι ο Κυριάκου να κάνει την καλύτερη επιλογή έτσι ώστε να έχει και πάλι μια γεμάτη χρονιά όπως και πέρσι όπου με την ομάδα του Παραλιμνίου κατέγραψε 12 συμμετοχές πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα γκολ κόντρα στη Δόξα εκτός έδρας στη νίκη της ομάδας της Ε.Ν.Π με 1-3.

Δείτε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Ανδρέα Κυριάκου την περσινή σεζόν:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy