Ξεκαθάρισε την κατάσταση με Ενσούε ο Κίρζης

Στη Cablenet και στην εκπομπή “Χωρίς Var”, είναι καλεσμένος ο Πρόεδρος του Απόλλωνα Νίκος Κίρζης, ο οποίος ξεκαθάρισε την όλη κατάσταση που δημιουργήθηκε με τον Εμίλιο Ενσούε.

“Τον είχαμε φωνάξει όπως όλους τους παίκτες για να τον ενημερώσουμε για τις μειώσεις και το μέλλον της ομάδας. Είχαμε κάνει την ίδια πρόταση σε όλους, το ίδιο και στον Εμίλιο. 7,5% για την επόμενη σεζόν. Ο Εμίλιο αρνήθηκε αμέσως την πρόταση μας και μας είπε τις δικές του αντιπροτάσεις, οι οποίες είχαν μέσα τρόπους για να λυθεί το συμβόλαιό του. Μιλήσαμε με τον προπονητή και του είπαμε ότι θα αποδεχθούμε μια από τις προτάσεις του, του ευχήθηκε καλή συνέχεια και αυτό που απέμενε ήταν να λυθεί η συνεργασία.

Μετά από 5,6 μέρες κάναμε νέο ραντεβού, νόμιζα ότι θα αποχαιρετιζόμασταν, αλλά μας είχε πει ότι άλλαξε ιδέα και θα δεχθεί την μείωση και θέλει να παραμείνει στην ομάδα. Μέχρι σήμερα δεν έχει υπογράψει την μείωση, μόνο προφορικά αν και τον καλέσαμε να έρθει. Η στάση του μας έχει προβληματίσει. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση που να είναι καλή και για την ομάδα και για τον ποδοσφαιριστή. Ήδη έχω ανακοινώσει την απόκτηση του Φιλιώτη που παίζει στην ίδια θέση. Όποια κι αν είναι η εξέλιξη με τον Ενσούε, ο προπονητής θα έχει μια έξτρα επιλογή”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy