“Μην διχάζετε άλλο τον Άρη , με φανφάρες και αερολογίες και μην τον ταλαιπωρήσετε άλλο”

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος οπαδών και φίλων του Άρη με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές του Σαββάτου για να εκφράσει την συμπαράσταση του στον συνδυασμό της νυν διοίκησης.

Αναλυτικά:

“Ο Σύνδεσμος Οπαδών και φίλων Άρη Λεμεσού, ” ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ ” , δια της παρούσας επιστολής θέλει να εκφράσει την καθολική στήριξη προς τον συνδυασμό των κύριων, Λυσάνδρου και Παναγή.

Η ομάδα μας πέρασε δύσκολα πέρσι και δεν είναι καιρός για πισωγυρίσματα . Ο ΑΡΗΣ δεν είναι σύλλογος που προσφέρεται για πειραματισμούς, ούτε για να εκπληρωθούν προσωπικές φιλοδοξίες. Ο ΑΡΗΣ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει . Πάντα στο πλευρό του Άρη γνωρίζουμε πολύ καλά τι λέμε.

Καλούμε τον συνδυασμό του κ. Μακρίδη, εάν αγαπούν τον Άρη όπως διατυμπανίζουν να δείξουν κατανόηση και με την απόσυρση τους να στηρίξουν τον συνδυασμό του κ. Λυσάνδρου και Παναγή εκτιμώντας τα όσα πρόσφεραν πέρσι και τα όσα είναι διθετιμενοι και ικανοί να προσφέρουν φέτος για τον ΑΡΗ.

Μην διχάζετε άλλο τον Άρη , με φαρφάρες και αερολογίες και μην τον ταλαιπωρήσετε άλλο.

ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy