Η απάντηση, η ερώτηση και η παρουσία του επενδυτή!

Ο Τζον Παναγή Αναπληρωτής πρόεδρος της ομάδας του Άρη , μίλησε σημέρα(18/6) στον Sports 1 απαντώντας στον συνδυασμό του Μάριου Μακρίδη και αποκαλύπτοντας πως το Σάββατο στη Γενική Συνέλευση θα παρουσιάσει τον νέο επενδυτή στον Άρη, ενώ απαντά στον Μάριο Μακρίδη που ηγείται του άλλου συνδυασμού με ερώτηση.

Διαβάστε τι ανέφερε:

“Με πόνο ψυχής απέναντι στον κ Μάριο Μακρίδη προσωπικά όταν είπα ότι θα μπει ταφόπλακα στον Άρη το είπα και το εννοώ και θα σας το εξηγήσω. Ήμουν ο πρώτος που τον στήριξα όταν εγώ ήμουν ο βασικός στα οικονομικά να βοηθήσω για τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος τον περασμένο Ιούλιο”.

Για τους ποδοσφαιριστές που υπέγραψαν:

“Από τον Απρίλη που ξέραμε όλοι ποια είναι η απόφαση της ΚΟΠ, εμείς προγραμματίζαμε για την επόμενη περίοδος. Μπορεί να ήταν λίγοι αλλά ποιοτικοί. Σχεδόν όλοι είχαν προτάσεις από όλη την Κύπρο και από ομάδες της Α΄Κατηγορίας όπως και ο προπονητής μας. Εμείς για να τους δέσουμε τους βάλαμε να υπογράψουν για να τους έχουμε εξασφαλισμένους. Αν δεν το κάναμε θα έφευγε το 80%. Αυτό ως απάντηση στον κ. Μακρίδη και τους συνεργάτες του”.

Για το ότι ο κ. Μακρίδης είπε πως είναι εγωιστικό να πιστεύει πως δεν υπάρχουν άλλοι να διοικήσουν τον Άρη:

“Πέρσι στο Δ.Σ που βγήκε και κάναμε συνεδρίες κάθε βδομάδα βλέπαμε πως δεν μπορούσαμε να φέρουμε λεφτά στο Σωματείο. Ο κ. Λυσάνδρου προσπαθούσε να φέρει επενδυτές όμως τελικά δεν ήρθαν. Το ίδιο και ο κ. Μακρίδης που διοίκησε για 8 μήνες. Θέλω να κάνω προσωπικά μια ερώτηση στον κ. Μακρίδη. Αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει από τον Ιούλη μέχρι τον Φλεβάρη που παραιτήθηκε, πως μπορεί να πείσει ένα γνήσιο Αρειανό ότι θα το κάνει φέτος; Μάλιστα το μπατζετ αυξήθηκε στις 450 χιλιάδες ενώ πέρσι ήταν 330 χιλιάδες. Όταν πέρσι δεν μπόρεσε να φέρει ούτε ένα επενδυτή και ούτε να βάλει ο ίδιος λεφτά πως θα μπορέσει φέτος;”.

Για τον επενδυτή:

“Αν βρήκαν επενδυτή να τον φέρουν το Σάββατο στη Γενική Συνέλευση. Εμάς το Σάββατο ο επενδυτής του Συνδυασμού θα είναι παρόν. Τον γνωρίζεται και είναι εκ Λεμεσού. Θα τον δείτε το Σάββατο. Επειδή εμείς θέλουμε ο Άρης να ανεβεί Κατηγορία. Όταν δουν τον επενδυτή θα πειστούν όλοι και θα τελειώσει η ιστορία”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy