Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του «MasterChef»(pic+video)

Μετά από μήνες εγκλεισμού αλλά και μαγειρικών δοκιμασιών, φτάσαμε στην ανάδειξη του μεγάλου νικητή του φετινού «MasterChef».

Ο νικητής για το MasterChef 4 είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης!

Ο παίκτης με καταγωγή από τα Άνω Λιόσια, κατάφερε μέσα από τις ικανότητες του στη μαγειρική να δείξει το ταλέντο του στους κριτές.

Οι κριτές διαπίστωσαν τις μικρές λεπτομέρειες μεταξύ των πιάτων των δύο παικτών και έδωσαν την πρωτιά στον δημοφιλή Σταύρο Βαρθαλίτη, που αρκετές φορές έχει σχολιαστεί για το στιλ της εμφάνισης του, αλλά και για τις «επιδόσεις» του στο τραγούδι.

Μετά από έναν μαραθώνιο μαγειρικής που αποτελείτο από τέσσερα πιάτα για κάθε παίκτη, το MasterChef έφτασε στο τέλος τους, ανοίγοντας το δρόμο στο Σταύρο Βαρθαλίτη να βρει καινούρια μαγειρικά μονοπάτια.

Ο ίδιος κατά την πρώτη του οντισιόν είχε δηλώσει «πως έχει τη μαγειρική τρέλα και ψάχνει τη μαγειρική ικανότητα». Όπως φαίνεται μάλλον τη βρήκε και είναι έτοιμος να χαρεί το έπαθλο του διαγωνισμού.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης κέρδισε τον Σταύρο Γεωργίου με σκορ 54-43, ενώ για τη δεύτερη μέρα του τελικού έλαβε το απόλυτο 30/30 στη βαθμολογία.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy