Περιζήτητος ο Χατζηβασίλης

Μετά τη συμφωνία που έγινε με Ανόρθωση για να αποχωρήσει ο Γιάννης Χατζηβασίλης, κάποιες από τις βολιδοσκοπήσεις που είχε από ομάδες έγιναν επίσημες προτάσεις με τον Κύπριο επιθετικό να ψάχνει το καλύτερο για να κάνει το νέο restart που ψάχνει στην καριέρα του.

Μετά τα χρόνια αδράνειας σε λεπτά συμμετοχής σε Απόλλωνα και Ανόρθωση θέλει να πάει σε μια ομάδα στην οποία να αγωνίζεται όπως δήλωσε και ο ίδιος σε πρόσφατες του δηλώσεις. Ήδη τρεις ομάδες έχουν κάνει επίσημη κρούση, Εθνικός Άχνας εκεί όπου είχε τα πιο παραγωγικά ποδοσφαιρικά του χρόνια, Ε.Ν.Π αλλά και η ομάδα της Καρμιώτισσας που ανέβηκε φέτος στην Α΄κατηγορία.

Φυσιολογικά εντός των επόμενων ημερών θα έχει και άλλες προτάσεις ενώπιον του γι αυτό δεν θα βιαστεί να αποφασίσει αφού θέλει να κάνει την καλύτερη επιλογή. Η αξία του είναι δεδομένη, άλλωστε είναι κάτι που το έδειξε όταν έκανε τους διοικούντες στον Απόλλωνα να τον εντάξουν στο ρόστερ τους μετά την πολύ καλή χρονιά που είχε στην Άχνα εκείνη τη σεζόν.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy