Ούτε αγκαλιές, ούτε χειραψίες και self service… απονομή τροπαίου!

Ο τελικός του Coppa Italia μεταξύ της Νάπολι και της Γιουβέντους θα έχει πολλές ιδιαιτερότητες, με μία εξ αυτών να αφορά την παραλαβή των μεταλλίων και την απονομή του τροπαίου όπου οι παίκτες θα βρίσκονται μόνοι τους εντός αγωνιστικού χώρου.

Το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο από τον κορονοϊό που έχει σαρώσει τους τελευταίους μήνες στον πλανήτη και αυτό μπορεί να το αντιληφθεί και ο πλέον αδαής βλέποντας ένα παιχνίδι αυτή την εποχή.

Ο κόσμος απουσιάζει από τις εξέδρες, οι πανηγυρισμοί γίνονται με σφιγμένες γροθιές και αγκώνες, οι παίκτες στους πάγκους κρατούν αποστάσεις φορώντας μάσκες ενώ οι διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή γίνονται από… μακριά.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις αλλαγές που έχουν επιβληθεί στον βασιλιά των σπορ ελέω της πανδημίας και θα τις παρακολουθήσουμε και στον τελικό της Νάπολι με την Γιουβέντους, με το συγκεκριμένο ματς να αναμένεται να γράψει ιστορία καθώς θα υπάρχει απονομή… self service.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Corriere dello Sport “στο στάδιο Olimpico της Ρώμης θα είναι κανονικά παρόντες οι Πάολο Νταλ Πίνο (πρόεδρος της Lega Serie A),  Γκαμπριέλε Γκραβίνα (πρόεδρος της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας) και Βίτο Κοτσόλι (πρόεδρος Αθλητισμού και Υγείας) αλλά δεν θα κάνουν τη βράβευση στους παίκτες.
Αντίθετα, στο τέλος του αγώνα, οι παίκτες της νικήτριας ομάδας είτε μέσα από το 90λεπτο είτε από τα πέναλτι, θα πάνε μόνοι τους να πάρουν τα μετάλλιά τους και να σηκώσουν το τρόπαιο.

Δεν θα υπάρχουν χειραψίες, ούτε αγκαλιές, ούτε επαφές. Ουδείς θα δώσει το τρόπαιο του Κυπέλλου Ιταλίας είτε στον Μπονούτσι είτε στον Μέρτενς, με τον αρχηγό είτε της μίας είτε της άλλης ομάδας να σηκώνει μόνος του στον ουρανό της Ρώμης το τρόπαιο”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy