Πρώην παίκτης άργησε στην προπόνηση γιατί τον… απήγαγαν εξωγήινοι (pic)

Στην ιστορία του ποδοσφαίρου έχουν υπάρξει πολλές και διαφορετικές δικαιολογίες, για καθυστερημένη προσέλευσή παικτών στην προπόνηση. Αυτή όμως που κερδίζει το βραβείο της καλύτερης δικαιολογίας, είναι του Γκιγέρμο Μαρίνο, ο οποίος, είπε πως άργησε να πάει στην προπόνηση γιατί τον απήγαγαν… εξωγήινοι!

Πολλές φορές οι ποδοσφαιριστές κάθε φορά που αργούν σε μία προπόνηση, σκαρφίζονται τις πιο περίεργες δικαιολογίες, προκειμένου να αποδώσουν την αργοπορία τους. Αυτό που είπε όμως, Γκιγέρμο Μαρίνο ξεπερνάει κάθε φαντασία!

Ο παλαίμαχος, πλέον, ποδοσφαιριστής Γκιγιέρμο Μαρτίνο ισχυρίστηκε κάποτε ότι άργησε στην προπόνηση διότι εξωγήινοι του πήραν τη ψυχή. Ο Μαρίνο, ξεκίνησε από τη Νιουελς Ολντ Μπόις και συνέχεια πραγματοποίησε, δύο  θητείες με τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς. 

Ο άλλοτε συμπαίκτης του, Γκουστάβο Λορεντσέτι, ήταν αυτός ο οποίος έφερε στο φως της δημοσιότητας, την απίστευτη ιστορία του Γκιγέρμο Μαρίνο με τους εξωγηίνους.

«O Γκιγέρμο είπε ότι άργησε να έρθει σε μία προπόνηση διότι τον απήγαγαν εξωγήινοι. Μας έδωσε ολόκληρη την εξήγηση σχετικά με το τι ένιωσε και τα υπόλοιπα. Υπάρχουν περιπτώσεις που οι παίκτες έρχονται μετά από 2 μέρες και επιστρέφουν αποδίδοντας την απουσία τους στην απαγωγή από εξωγήινους. Αλλά ο Γκίγιε δεν είναι τέτοιου είδους παίκτης. Είναι τίμιος. Όλοι τον ξέρουν. Άρχισε να μας εξηγεί ότι ξαφνικά χάθηκε και απήχθη από εξωγήινους. Εξήγησε ότι του πήραν τη ψυχή, την ανέλυσαν και στο ταξίδι τον πρόσεχαν. Κάτι τέτοιο είπε. Ειλικρινά πιστεύω στους εξωγήινους. Είχε μία σπουδαία εξήγηση και τον πιστέψαμε όλοι. Πρέπει να τον καλέσουν τα κανάλια για την πει καλύτερα ο ίδιος την ιστορία. Δε γνωρίζω αν είπε την ίδια ιστορία στο Σαμπάολι. Πρέπει να είχαν μία κουβέντα μετά. Αλλά γνωρίζοντας τον, εγώ τον πιστεύω. Τι να πεις; Αυτό αξίζει την προσοχή του Discovery Chanell».

Βέβαια, όπως δήλωσε ο ίδιος, την συγκεκριμένη δικαιολογία την ανέφερε καθώς ήθελε να αποφύγει το πρόστιμο που είχε η ομάδα για τους παίκτες, που αργούσαν σε προπονήσεις.

«Ηταν ένα αστείο αυτό που είπα. Ετσι κατάφερα να γλιτώσω και το πρόστιμο από την διοίκηση. Μέχρι και σήμερα γελάμε με αυτή την ιστορία». 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy