“Πέρσι αναλάβαμε τρία άτομα, η ομάδα ήταν μέσα στους στόχους της μέχρι και τη διακοπή και αναλάβαμε όλο το οικονομικό βάρος”

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της εταιρείας του Άρη Τζον Παναγή μίλησε σήμερα(16/6) στον Super Sport fm 104.0 για τις εκλογές του Σαββάτου που θα γίνουν στο Σωματείο αλλά και τα υπόλοιπα θέματα της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για τις εκλογές του Σαββάτου στον Άρη: «Ο ένας συνδυασμός είναι ο δικός μας που αποτελείται από 11 άτομα. Δεν ξέρω αν θα είναι συνδυασμός ο άλλος ή αν θα είναι ανεξάρτητη υποψηφιότητα»

Γιατί πάτε σε εκλογική συνέλευση: «Εξέφρασαν κάποιοι ενδιαφέρον να θέσουν υποψηφιότητα και πάμε σε εκλογές».

Δεν έγινε κάποια προσπάθεια για να αποφευχθεί η εκλογική διαδικασία; «Δυστυχώς όχι. Μπορεί κάτι να αλλάξει τελευταία στιγμή αλλά είναι δύσκολο».
Πόσο κόσμο περιμένετε; «Υπάρχουν αρκετά μέλη αλλά πάντα η προσέλευση είναι μικρή».

Σε περίπτωση που ο συνδυασμός σας δεν εκλεγεί τι θα σημαίνει; «Αν δεν εκλεγούμε φεύγουμε. Αν δεν εκλεγούμε φεύγουμε όλοι, δεν μπορούμε να συμπράξουμε με τους άλλους. Πέρσι αναλάβαμε τρία άτομα, εγώ. Ο Λύσανδρος Λυσάνδρου και ο Στέλιος Στυλιανού, η ομάδα ήταν μέσα στους στόχους της μέχρι και την διακοπή και αναλάβαμε όλο το οικονομικό βάρος. Δεν χρωστάμε τίποτα και η χρονιά ήταν επιτυχημένη 100%. Το προπονητικό τιμ συνεχίζει, υπόγραψε το 90% από το υφιστάμενο ρόστερ και η ομάδα είναι πανέτοιμη».

Θα είναι δεσμευμένη στις δικές σας αποφάσεις η άλλη διοίκηση εφόσον εκλεγεί: «Εμείς κάναμε συμφωνίες καθώς έπρεπε να αρχίσουμε προγραμματισμό».

Για τους επενδυτές που θα αναλάμβαναν την ομάδα: «Είχαμε δύο επενδυτές και όχι έναν και θα έρχονταν να αναλάβουν να ανέβουμε στην Α΄ κατηγορία. Δυστυχώς οι αποφάσεις της ΚΟΠ έφεραν “ναυάγιο” στο θέμα με τον ένα επενδυτή. Ο άλλος επενδυτής είναι ακόμα στο τραπέζι»

Ο Μαλεκκίδης που θα συνεχίσει την καριέρα του; «Ο Μαλεκκίδης είναι στο ρόστερ. Υπάρχει ενδιαφέρον από δύο ομάδες του α΄ γκρουπ της Α΄ κατηγορίας. Περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή να συμφωνήσουμε. Μακάρι το παιδί να προχωρήσει. Δεν θα σταθούμε εμπόδιο σε κανέναν ποδοσφαιριστή, φτάνει να ικανοποιηθεί οικονομικά και ο Άρης. Καλώ όλα τα μέλη του Άρη να δώσουν το παρόν τους Αν παρθεί λάθος απόφαση θα χαθεί ο Άρης από τον χάρτη. Αν αγαπούν πραγματικά τον Άρη οι άνθρωποι του άλλου συνδυασμού να κάνουν πίσω. Αν φύγουμε εμείς θα είναι η ταφόπλακα της ομάδας».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy