Επανεκκίνηση της A-League στην Αυστραλία στις 16 Ιουλίου

Το κορυφαίο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Αυστραλίας, η A-League θα συνεχιστεί στις 16 Ιουλίου μετά από τετράμηνη διακοπή λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία της χώρας (Football Federation Australia).
Η Βίκτορι Μελβούρνης και η «συμπολίτισσα» Ουέστερν Γιουνάϊτεντ, θα σημάνουν την επανέναρξη στο στάδιο της αυστραλιανής μητρόπολης, με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της Σίδνεϊ FC να συναντά την τρίτη της βαθμολογίας Ουέλινγκτον Φοίνιξ στο Kogarah Park την επόμενη ημέρα.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα των αγώνων δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί και θα αποφασιστεί σύμφωνα με τους κυβερνητικούς περιορισμούς στα ταξίδια μέσα στη χώρα, όπως έκανε γνωστό η FFA.«Ανεξάρτητα από την επιλογή που θα κάνουμε τελικά, οι Ουέλινγκτον Φοίνιξ και η Περθ Γκόρι FC θα ολοκληρώσουν το υπόλοιπο των κανονικών αγώνων της σεζόν στη Νέα Νότια Ουαλία», δήλωσε ο επικεφαλής των πρωταθλημάτων της FFA Γκρεγκ Ο’ Ρουρκ.

Η A-League τέθηκε σε αναστολή τον Μάρτιο, έξι αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου (ακολουθούν play-off).

Το πρωτάθλημα αναμένεται να λήξει έως τις 31 Αυγούστου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy