Η νέα σεζόν επιστρέφει με κόσμο!

Το μοναδικό από τα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου που έβαλε τέλος από νωρίς στη φετινή σεζόν, η Ligue 1, σκέφτεται η έναρξη της νέας σεζόν, να πραγματοποιηθεί με την παρουσία κόσμου στις εξέδρες.

Η νέα σεζόν στη Γαλλία αναμένεται να ξεκινήσει στις 22 Αυγούστου και, δεδομένης της μείωσης του κορονοϊού στη χώρα, η κυβέρνηση έχει συζητήσει με την διοργανώτρια Αρχή, το ενδεχόμενο οι αγώνες να πραγματοποιηθούν, έστω και με μια μικρή μερίδα φιλάθλων στις εξέδρες.

Βέβαια, οι θεατές οι οποίοι θα μπορούν να βρίσκονται σε ένα γήπεδο και να είναι δίπλα στην ομάδα τους, δεν θα είναι πάνω από 5.000. Αυτός ο αριθμός ισχύει για αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ένα νούμερο που θα μπορούσε να αναθεωρηθεί, σύμφωνα με την υπουργό Αθλητισμού Roxana Maracineanu. «Προφανώς θα εργαστούμε έτσι ώστε, εάν το επιτρέπουν οι συνθήκες, οι θεατές να αυξηθούν», είπε, σε απάντηση στην επιθυμία του Προέδρου της Ομοσπονδίας (FFF) Noel Le Graet να έχει περισσότερους φιλάθλους, στο Stade de France ο τελικός του Κυπέλλου Γαλλίας.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy