Επαναλειτουργεί το beach bar στον Πρωταρά

Αίρεται το διάταγμα για προσωρινό κλείσιμο του υποστατικού στον Πρωταρά.

Σύμφωνα με τα πιστοποιητικά που κατατέθηκαν σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου, διαπιστώθηκε ότι συμμορφώθηκε ο ιδιοκτήτης και από τις 15/6 κατέχει άδεια λειτουργίας του υποστατικού από το Υφυπουργείο Τουρισμού.

Ως εκ τούτου το μπαράκι είναι αδειούχο για λειτουργία και έτσι μπορεί να επαναλειτουργήσει κανονικά την ερχόμενη Πέμπτη.

Συνεπώς το αίτημα της Αστυνομίας για αναστολή λειτουργίας του υποστατικού καθίσταται άνευ αντικειμένου εξαιτίας των αδειών που εξασφαλίστηκαν. Παρόλα αυτά οι κατηγορίες για παραβίαση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου παραμένουν, ενώ παραμένουν και οι κατηγορίες που αφορούν την άδεια λειτουργίας κατά τον επίδικο χρόνο.

Οι υποθέσεις για τις οποίες καταγγέλθηκε το υποστατικό (5 για το Νόμο περί Λοιμοκάθαρσης και 4 λειτουργία χωρίς σχετική άδεια από το Υφυπουργείο Τουρισμού) ορίστηκαν από το Δικαστήριο για απάντηση στις 24/6/2020.

Οι ιδιοκτήτες εμφανίστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου όπου και εκδικάστηκε η ένσταση που υπέβαλαν, ως προς την εγκυρότητα προσωρινού διατάγματος αναστολής λειτουργίας του, που εξέδωσε το Δικαστήριο στις 9 Ιουνίου, αφού επανειλημμένως παραβίαζε τον Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy