Έριξαν φωτοβολίδα σε παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών

Το ματς της Χάιντουκ Σπλιτ διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, αλλά οι οπαδοί της βρήκαν τρόπο να πετάξουν φωτοβολίδα πάνω από τις εξέδρες, η οποία και προσγειώθηκε εντός γηπέδου την ώρα που ο αγώνας βρισκόταν σε εξέλιξη.

Απίθανο κι όμως συνέβη κι αυτό στο κροατικό πρωτάθλημα. Η Χάιντουκ Σπλιτ φιλοξενούσε την Βαραζντίν σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών όπως προβλέπει το πρωτόκολλο της επανέναρξης για τις πρώτες αγωνιστικές, αλλά οι οπαδοί της δεν έμειναν άπραγοι έστω και εκτός γηπέδου.

Συγκεκριμένα, μερίδα οργανωμένων των γηπεδούχων, δυσαρεστημένοι από το 3-0 εις βάρος της Χάιντουκ στο ημίχρονο, πέταξαν φωτοβολίδα στον αγωνιστικό χώρο, πάνω από τις εξέδρες του γηπέδου «Πολιούντ».

Το ματς μάλιστα βρισκόταν σε εξέλιξη, με τον διαιτητή να το σταματά προσωρινά μέχρι να «καθαρίσει» το χορτάρι, ενώ για την ιστορία οι γηπεδούχοι πάλεψαν για την ανατροπή, αλλά έμειναν στο 2-3 που ήταν και το τελικό σκορ.

gazzetta.gr

Πηγή φωτογραφίας: Dalmatinski Portal

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy