MasterChef: Τα φαβορί, οι αδυναμίες των φιναλίστ και ο μεγάλος τελικός της Τετάρτης(17/6)

Το μαγειρικό show του star channel ολοκληρώνεται την Τετάρτη 17/6 στις 21.00 με τους εναπομείναντες να δίνουν την τελευταία μάχη επιδιώκοντας τον τίτλο και την απόκτηση των 50.000 ευρώ.

Σταύρος Βαρθαλίτης, Μαρία Μπέη, Τζον και Σταυρής Γεωργίου είναι εκείνοι που θα κονταροχτυπηθούν, μέχρι την τελική δυάδα, που θέλει τον Σταύρο και τον Σταυρή να είναι εκείνοι που θα διασταυρώσουν τις… κουτάλες τους.

Αν και ο covid-19 χάλασε τα σχέδια του καναλιού και το καθιερωμένο ταξίδι στο εξωτερικό δεν πραγματοποιήθηκε, η κουζίνα του MasterChef θα είναι εκείνοι που θα κρίνει ποιοι δύο φεύγουν απόψε και ποιοι θα μείνουν τελικά. Όμως τι εντυπώσεις μας έχουν αφήσει οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι;

Σταύρος Βαρθαλίτης

Είχε μια σχετική εμπειρία, καθώς το 217 τον είχαμε δει στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ζητείται σεφ» κερδίζοντας την 3η θέση. Αν τα spoilers βγουν αληθινά θα είναι ο νικητής του MasterChef 4 κι έτσι ενδέχεται να ανοίξει το δικό του εστιατόριο, ενώ μπορεί να ασχοληθεί και με την τηλεόραση, καθώς είναι κάτι που θέλει. Ακόμη, όπως είπε, θα δημιουργήσει και youtube channel με μαγειρικές του και προτάσεις του.

Όσον αφορά στο ειδύλλιο με την Μάρλεν Γρυντάκη, αυτό δεν ισχύει, καθώς το διέψευσε η ίδια μέσα από την εκπομπή του Open beyond «Ευτυχείτε». Αυτό που θα μας μείνει από εκείνον, είναι και το επικό σχόλιο για εκείνον στα social media που έλεγε «έρωτα αλήτη, Σταύρο Βαρθαλίτη». Ακόμη, παρόλο που ανήκει στην ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, χαίρει της εκτίμησης και του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, αλλά και πολλών συμπαικτών του, πράγμα που είναι highlight του!

Σταυρής Γεωργίου

Από την αρχή είχε ξεκαθαρίσει ότι ο τίτλος του MasterChef είναι μεγάλος του πόθος. Παρά τις αστοχίες και τα εμπόδια της αρχής, ο Κύπριος διαγωνιζόμενος έφτασε αισίως μέχρι την τελική τετράδα. Η συμμετοχή του δεν είχε ξεκινήσει με το… δεξί, καθώς στην οντισιόν έκανε το λάθος να δοκιμάσει το φαγητό με το κουτάλι και στη συνέχεια να το βάλει ξανά στην κατσαρόλα του, κάτι που είχε κάνει κακή εντύπωση στους κριτές, όπως και το δάχτυλο που «κούνησε» στον Πάνο Ιωαννίδη.

Τα κατάφερε, όμως, και τώρα είναι κοντά στην πηγή! Ένα από τα ελαττώματά του είναι ότι του αρέσει να ανακατεύει πολλά υλικά. Ακόμη, στην αρχή είχε μια περίεργη στάση, με αποτέλεσμα να είναι αντιπαθής για πολλούς. Κάποια στιγμή, όμως, ησύχασε και τον είδαμε μάλιστα να τοποθετεί στον πάγκο του τη φωτογραφία της κοπέλας του, με την οποία είναι μαζί λίγο παραπάνω από έναν χρόνο.

Μαρία Μπέη

Η 21χρονη Μαρία επιθυμεί να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να αφοσιωθεί στη μαγειρική. Με το πείσμα και την επιμονή της κατόρθωσε να είναι η μοναδική γυναίκα του MasterChef που έφτασε στην τετράδα, ενώ μάλιστα οι κριτές της τόνισαν ότι είδαν μεγάλη βελτίωση σε εκείνη και έκανε άλματα.

Μάλιστα, βρήκε και τον έρωτα μέσα στην κουζίνα του show, συνάπτοντας δεσμό με τον Δημήτρη Μπέλλο, κάτι που σίγουρα θα τη βοηθήσει να αποδώσει το καλύτερο δυνατόν και να επιδιώξει να φτάσει στον τελικό.

Τζον Levi Reano

Την τελική τετράδα συμπληρώνει ο 31χρονος Τζον από τις Φιλιππίνες, ο οποίος από τις οντισιόν κιόλας είχε ξεχωρίσει με τον μουσακά του. Αποτελεί έναν από τους πολύ ταλαντούχους μάγειρες του διαγωνισμού, ενώ τα πιάτα του έχουν εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή πολλές φορές.

Μάλιστα, σε μια δοκιμασία σέρβιρε και το καλύτερο σουβλάκι. Είναι επίμονος, με στοχοπροσήλωση και αγάπη για τη μαγειρική και με όλα αυτά έχει κατορθώσει να φτάσει στην τετράδα και να διεκδικεί τον πολυπόθητο τίτλο του MasterChef. Επίσης, παίζει να ήταν ο μόνος που δεν πήρε μέρος σε καμία ίντριγκα και δεν κουτσομπόλευε, κάτι που τον καθιστά αγαπητό στο τηλεοπτικό κοινό. Για να δούμε θα τα καταφέρει να είναι ένας από τους δύο που θα διαγωνιστούν στο τέλος ή τα spoilers θα βγουν αληθινά;

gossip-tv.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy