“Στη Λισαβόνα ο τελικός του Champions League, στη Γερμανία το Europa”

Στη Λισαβόνα, θα συνεχιστούν οι αγώνες του Champions League, ενώ αυτοί του Europa, στη Γερμανία, όπως αναφέρει νέο δημοσίευμα των Times.

Σύμφωνα με τους Times η UEFA έχει αποφασίσει να αναθέσει σε μια πόλη τα προημιτελικά, ημιτελικά και τον τελικό του Champions League και όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, οι αγώνες του Champions League, θα συνεχιστούν στη Λισαβόνα.

Υπενθυμίζεται πως η UEFA, έχει ως πρώτη λύση την συνέχεια τόσο του Champions League, όσο και του Europa, με τη μορφήFinal-8. Οσον αφορά τις αναμετρήσεις για το Champions League, η επικρατέστερη πόλη για να τις φιλοξενήσει είναι η Λισαβόνα της Πορτογαλίας ενώ αυτές του Europa League, θα λάβουν χώρα στη Γερμανία.

Βέβαια, δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα η πόλη που θα αναλάβει του Europa, ωστόσο, όπως τονίζουν οι Times η Φρανκφούρτη και το Ντίσελντορφ είναι οι δύο υποψήφιες.

Ο φετινός τελικός που κανονικά θα διεξαγόταν στην Κωνσταντινούπολη, δεν θα πραγματοποιηθεί και η UEFA, σκοπεύει να αποζημιώσει τους Τούρκους, δίνοντας τους τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν τον τελικό του Champions League το 2024, καθώς οι προσεχείς τρεις τελικοί έχουν ήδη «δοθεί» σε Αγία Πετρούπολη το 2021, Μόναχο το 2022 και Λονδίνο το 2023.

Βέβαια, όλα αυτά θα ξεκαθαριστούν την Τετάρτη 17 Ιουνίου στην κρίσιμη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy