“Με τον κ. Σοφοκλέους συμφωνήσαμε σε πέντε λεπτά, με την Ομόνοια δεν υπάρχει συνεννόηση μέχρι στιγμής που μιλάμε”

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης σε νέες του δηλώσεις σήμερα(15/6) αυτή τη φορά στον Active αναφέρθηκε στον προγραμματισμό της ομάδας και το “καυτό” θέμα των ημερών για τον Κίκο.

Αναλυτικά:

Έχετε συμφωνήσει με την Ομόνοια για τον Κίκο; Τι ακριβώς ισχύει; «Αυτό το κεφάλαιο είναι ένα κεφάλαιο που δείχνει ο καθένας τον χαρακτήρα του. Ποιος είναι και τι επιδιώκει από τη ζωή. Είναι να κεφάλαιο που μας διδάσκει. Δίνει πόνο, παίρνεις πόνο. Δίνεις χαρά, θα πάρει χαρά. Δεν σας το κρύβω ότι ο Κίκο είναι ένας παίκτης που έχει υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια με τον Ολυμπιακό, για φέτος και του χρόνου, συμβόλαιο που μας τα πήραν (σ.σ. λεφτά) οι μάνατζερ του. Ήρθε στις 22 Μαΐου και ήθελε να του πληρώσω δεύτερη φορά τους μήνες του κορωνοϊού παρόλο που πήρε προκαταβολή. Εμείς επειδή τον θέλαμε και του χρόνου δεχθήκαμε να τον πληρώσουμε ξανά, απλά του είπαμε να πάει να πληρώσει ένα υπόλοιπο που είχε με ενοίκια.

Μας είπε “πάω και να έρθω” και τελικά δεν ήρθε ποτέ. Ανακαλύψαμε πως ένας κύριος που κάνει τον μάνατζερ, Βασκονσέλος το όνομα του, τον πρότεινε σε όλες τις ομάδες της Κύπρου. Εν η δουλειά του να κάνει ανακατωσιές. Ο ίδιος άνθρωπος ήρθε πέρσι και μου πρότεινε έναν παίκτη της ΑΕΛ που είχε διπλό συμβόλαιο και τον πακκέταρα. Συμφωνήσαμε με την ΑΕΛ να πάει εκεί ο Κίκο με τον κ. Σοφοκλέους, ήταν κύριος ο Σοφοκλέους και ξαφνικά πήγε και τον πρότεινε σε άλλη ομάδα, την Ομόνοια, ενώ ήταν συμφωνημένος στην ΑΕΛ. Και είπε στην Ομόνοια ότι είναι ελεύθερος!

Παρόλο που το έγραψα εγώ στο γκρουπ των προέδρων και αυτή την στιγμή που μιλάμε είναι μία κατάσταση που δεν ξέρω τι θα γίνει. Στο τέλος μπορεί και να μας μείνει. Περιμένουμε από την Ομόνοια. Εμείς θέλουμε τα χρήματα που δώσαμε στους μάνατζερ και να πάει να πληρώσει τα ενοίκια του, τίποτε άλλο».

Είστε σε καλό δρόμο με την Ομόνοια; «Σκότος. Με τον κ. Σοφοκλέους συμφωνήσαμε σε πέντε λεπτά. Δεν υπάρχει αυτό με την Ομόνοια. Σκότος, δεν υπάρχει συνεννόηση μέχρι στιγμής που μιλάμε. Δέχθηκα αρχικά μια προσέγγιση χειρίστου είδους η οποία με εξόργισε. Με πήρε ένας τύπος τηλέφωνο και μου είπε “να μας τον δώσεις και να σου δώσουμε δύο παίκτες”. Μιλάμε για πράματα τα οποία ο Θεός να τους ελεήσει και να τους βοηθήσει. Τι να πω. Μετά ο παίκτης απαντά στο instagram ότι θα υπογράψει στην Ομόνοια. Από την Ομόνοια τίποτα το συγκεκριμένο, περιμένουμε. Υπάρχει ένας σοβαρός κρίκος στην Ομόνοια, με τον οποίο είμαστε σε επικοινωνία, αλλά δεν γνωρίζω».

Μιλάτε για τον κ. Νεόφυτο Λάρκου; «Ναι, με αυτόν μιλάμε τώρα. Αν μου απαντήσει το τηλέφωνο ναι».

Εσείς θα καταθέσετε το συμβόλαιο του Κίκο; «Εννοείται θα το καταθέσουμε. Και κάναμε και προσφυγή στην ΚΟΠ η οποία θα δικαστεί τέλος του μήνα. Λέει πως είναι απλήρωτος, αλλά πληρώθηκε δύο φορές. Αυτά τα διπλοσυμβόλαια τα ξανάκανε ο Κίκο και πριν τρία χρόνια και είναι στη ΦΙΦΑ με τη Δόξα. Ο φίλος μου ο “Καραβίδας” θα τρίφει τα σάλια του τώρα με τούτες τις ιστορίες γιατί θα φανεί στη ΦΙΦΑ ότι αυτός ο παίκτης κάνει αυτές τις ιστορίες».

Υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ για τον Ζαχαρίου; «Δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κανέναν. Ενδιαφέρον…  και εγώ ενδιαφέρομαι να πιάσω τον Ρονάλντο. Από το ενδιαφέρον μέχρι το μπορώ να τον πιάσω απέχει πολύ. Ο Ζαχαρίου θα μείνει στον Ολυμπιακό».

Έχετε ορίσει τιμή πώλησής του, αλλά δεν το πωλείται καν; Γράφτηκε για 80.000 ευρώ… «Μα, 80.000 ευρώ δεν μας αρκούν να πληρώσουμε τα ξενοδοχεία. Τι 80.000 ευρώ μου λέτε. Να τις φυλάξουν τις 80.000 ευρώ να τους πείτε».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy