Εντόπισαν 15χρονο να οδηγεί φορτηγό στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας

Ανήλικο πρόσωπο ηλικίας 15 χρόνων εντόπισαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας, να οδηγεί βαρύ φορτηγό στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας. Συνοδηγός στο φορτηγό όχημα, βρισκόταν ο εγγεγγραμμένος ιδιοκτήτης του.
Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.40 το πρωί της Δευτέρας, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων, του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν για έλεγχο το φορτηγό που οδηγούσε ο 15χρονος, στο σημείο του αυτοκινητόδρομου παρά την έξοδο προς Νήσου και Κοτσιάτη. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι συνοδηγός ήταν ο εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης του φορτηγού, ο οποίος επέτρεψε στον νεαρό να οδηγήσει το όχημα.
Το φορτηγό ρυμουλκούσε καρότσα, για την οποία δεν υπήρχε πιστοποιητικό καταλληλότητας, αφού αυτό έληξε το 2013, ενώ διαπιστώθηκε επίσης ότι το φορτηγό οδηγείτο χωρίς κάρτα ταχογράφου στην συσκευή ταχογράφου και χωρίς άδεια κυκλοφορίας, η οποία έληξε στις 31 Δεκεμβρίου, 2019. Ο ανήλικος οδηγούσε το όχημα χωρίς να είναι κάτοχος σχετικής άδειας οδήγησης και χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης.
Ο 15χρονος και ο εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης του φορτηγού οδηγήθηκαν με το φορτηγό όχημα στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς για τις τροχαίες παραβάσεις που διέπραξαν.
Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy