“Ηταν από τις καλύτερες μου μέρες στην Ομόνοια, παρόλο που στη Λέγκια κερδίσαμε το πρωτάθλημα και προκριθήκαμε στο Europa League”

Δηλώσεις στην Guardian, έκανε ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, με αφορμή την πρωτιά στο κυπριακό πρωτάθλημα, τη συνέχεια και το πώς είδαν τη διακοπή:

“Μας επέτρεψαν να προπονηθούμε σε μικρά γκρουπ, οπότε πριν φύγουμε, είχαμε μία γρήγορη συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές. Τραβήξαμε μερικές φωτογραφίες, αλλά δεν ήμασταν όλοι μαζί. Στη συνέχεια μιλήσαμε με τους παίκτες μας για την υπέροχη σεζόν που είχαμε.

Ακόμη και δεύτεροι να τελειώναμε, θα είχαμε επίσης μία πολύ καλή σεζόν. Θα ήταν ωραίο να είχαμε τη δυνατότητα να παίξουμε, τότε ίσως να κερδίζαμε και το κύπελλο. Βέβαια ήταν δύσκολος αυτός ο ιός, όμως είναι καλύτερο να είσαι νo1 παρά νο2, στη διακοπή του πρωταθλήματος”.

“Από πολλές απόψεις, αυτό ήταν από τις καλύτερες μου μέρες στην Ομόνοια, παρόλο που στη Λέγκια κερδίσαμε το πρωτάθλημα και προκριθήκαμε στο Europa League, κερδίζοντας τους πέντε από τους έξι αγώνες του ομίλου. Στην Ομόνοια χρειαζόμασταν να “χτίσουμε” μία νέα ομάδα, ενώ στη Λέγκια βελτιώσαμε την ομάδα. Εδώ στην Ομόνοια χρειαζόμασταν πολλούς νέους παίκτες. Εδώ υπήρχαν περισσότερα πράγματα να κάνουμε”.

“Ο πρόεδρος ήταν ξεκάθαρος ότι ήθελε να πάρει την Ομόνοια πίσω στην τετράδα και να αγωνιστούμε στην Ευρώπη. Αυτός ήταν ο στόχος για τη σεζόν. Ολοκληρώσαμε στην κορυφή και θα παίξουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αυτό το καλοκαίρι, οπόταν ήταν καλύτερο από αυτό που αναμέναμε”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy