Από τη Νόριτς το ένα από τα δύο θετικά δείγματα

Η Premier League ανακοίνωσε χθες (13/6) πως βρέθηκαν θετικά δύο δείγματα, σε σύνολο 1.200 τεστ σε παίκτες και μέλη των ομάδων της, με τη δειγματοληψία να πραγματοποιείται το διήμερο 11 και 12 Ιουνίου. Αν και η διοργανώτρια Αρχή δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα, με δική της ανακοίνωση η Νόριτς ενημέρωσε πως ένα από τα δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού αφορά δικό της ποδοσφαιριστή.

«Η Νόριτς Σίτι μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ένας από τους ποδοσφαιριστές της βρέθηκε θετικός στις εξετάσεις για κορονοϊό. Ευθυγραμμιζόμενοι με το πρωτόκολλο της Premier League, ο παίκτης τέθηκε σε καραντίνα για μία περίοδο επτά ημερών πριν τεθεί εκ νέου σε τεστ για κορονοϊό,» αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του ο αγγλικός σύλλογος.

Ως εκ τούτου, η διεξαγωγή του αγώνα της Νόριτς με τη Σαουθάμπτον, προγραμματισμένος για την ερχόμενη Παρασκευή (19/6) βρίσκεται στον… αέρα, στην αγωνιστική επανέναρξη της Premier League. Μέχρι στιγμής, καμία ομάδα όμως δεν έχει γνωστοποιήσει πληροφορίες ως προς το δεύτερο θετικό δείγμα, την ώρα που η Τότεναμ ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται για δικό της ποδοσφαιριστή.

Η επανεκκίνηση της Premier League έχει οριστεί για τις 17 Ιουνίου, με τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων Άστον Βίλα-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy