Αλμερία καλεί ξανά Τάμαρι…

Ισπανικό δημοσίευμα της «vipdeportivo.es» αναφέρει πως η Αλμερία δεν τα παρατάει στην προσπάθεια για απόκτηση του ανερχόμενου Ιορδανού αστέρα του ΑΠΟΕΛ, Μούσα Αλ Τάμαρι. Στο θέμα του ισπανικού μέσου γίνεται αναδρομή στην πορεία της καριέρας του Τάμαρι ενώ στη συνέχεια μπαίνει στο «παιχνίδι» η μεταγραφολογία που υπάρχει γύρω από το όνομα του Ιορδανού.

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί ο ΑΠΟΕΛ απόρριψε ήδη μια πρόταση από την Αλμερία για τον ποδοσφαιριστή όμως η ομάδα της Λευκωσίας είναι σε σκέψεις καθώς έχει πρόταση από την Μπράγκα αλλά και ενδιαφέρον από άλλες ισπανικές ομάδες.

Μάλιστα στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του Τάμαρι και πως ο ποδοσφαιριστής δεν κλείνει καμία πόρτα όσον αφορά το μέλλον του.

Ο νέος επενδυτής της ισπανικής ομάδας όπως αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα θέλει να αγοράσει με πολύ σημαντικό ποσό τον Τάμαρι καθώς θεωρεί πως είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στην πρώτη κατηγορία.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy