Κυριακή με αυξημένες στοιχηματικές επιλογές!

Μετά αρκετά πρωτάθλημα ανά την Ευρώπη που έχουν κάνει τα δικά τους restart στη δράση μπαίνει για τα καλά και η Ισπανία ! Αυτό φυσικά αυξάνει κατά πολύ τις στοιχηματικές επιλογές και πλέον αρχίζουμε αργά αλλά σταθερά να μπαίνουμε στην καθημερινότητα του στοιχήματος.!

Εγγραφείτε τώρα στο meridianbet.com.cy και μπορείτε να λάβετε 100% μπόνους στο πρώτο σας δελτιο.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε την Υποστήριξη Πελατών  της Meridianbet στο 70003247

 

Φυσικά σήμερα Κυριακή η La Liga  της Ισπανίας αναμένεται να στρέψει περισσότερο τα στοιχηματικά βλέμματα όπως επίσης και η δεύτερη κατηγορία της συγκεκριμένης χώρας.

Και στην Γερμάνια έχουμε αρκετούς αγώνες καθώς και στην Βαλκανική χερσόνησο.

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 50 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

Για τους εγγεγραμμένους παίκτες της meridianbet.com.cy, υπάρχει και η επιλογή του TurboCashout, με την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας πριν την ολοκλήρωση όλων των αγώνων, επισπεύδοντας τα κέρδη σας! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy