“Θα παίζω όσο νιώθω δυνατά τα πόδια μου…”

Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου(13/6) ο Χαράλαμπος Καϊρίνος για την επιστροφή της Καρμιώτισσας στην Α’ κατηγορία, τη δυσκολία του νέου πρωταθλήματος, την επιθυμία του να αγωνίζεται για κάποια χρόνια ακόμη, ενώ αναφέρθηκε και στον Andrish Νεοφύτου, αλλά και στον προπονητή του, Χρύση Μιχαήλ.

«Σίγουρα, μετά την περσινή σεζόν που πετύχαμε τους στόχους μας, νιώθω και εγώ ότι βοήθησα με την σειρά μου την ομάδα να τα καταφέρει. Θα είναι δύσκολη η σεζόν που ακολουθεί, όμως θα δουλέψουμε σκληρά έτσι ώστε να καταφέρουμε να διαψεύσουμε αυτούς που μας θεωρούν ότι δεν έχουμε ελπίδες», είπε αρχικά ενώ για το γεγονός ότι η Καρμιώτισσα θα αγωνίζεται στην Πάφο και το «Στέλιος Κυριακίδης», πρόσθεσε:
«Θέλαμε να είμαστε στην Λάρνακα. Θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Είναι κοντά από έδρες άλλων ομάδων, είναι κοντά από τη Λευκωσία και την επαρχία Αμμοχώστου. Αν όμως δεν αλλάξουν τα δεδομένα και δεν υπάρχουν φίλαθλοι, δεν νομίζω να παίξει και πολύ ρόλο».

Για το πως περιμένει το νέο πρωτάθλημα: «Είμαι αρκετά περίεργος να δω πως θα εξελιχθεί. Ότι και να πούμε τώρα, δεν ξέρουμε. Ελπίζω να είναι ανταγωνιστικό, όπως ήταν και φέτος. Θα δείξει όμως στην πορείες».

Για τις στιγμές που κρατά από την καριέρα του: «Είχα και δυσάρεστες στιγμές, μετά από κάθε ήττα νιώθεις να σου λείπει ένα κομμάτι. Είχα και αρκετές ευχάριστες στιγμές. Θυμάμαι όμως πολύ έντονα, όταν καταφέραμε, και ήμουν μέλος αυτής της σπουδαίας επιτυχίας, να βγάλουμε την ΑΕΖ στην Α’ κατηγορία. Είναι κάτι που ίσως δεν θα ξανά γίνει».

Για την ανανέωση της συνεργασίας με Κύπριους: «Η διοίκηση δείχνει εμπιστοσύνη στον κύπριο ποδοσφαιριστή. Επειδή βγήκε κατηγορία η ομάδα, δεν σημαίνει ότι θα φέρει στην ομάδα ξένους ποδοσφαιριστές».

Για τη διαφορά της Α’ με τη Β’ κατηγορία: «Υπάρχει μεγάλη διαφορά. Είναι πολύ πιο δύσκολα τα δεδομένα, είναι άλλες ταχύτητες».

Για το αν θα αγωνίζεται και μετά τα 40: «Θα παίζω όσο νιώθω δυνατά τα πόδια μου(γέλια)».

Για τον Andrish Νεοφύτου: «Είναι πολύ καλός παίκτης και εξαιρετικός χαρακτήρας. Είναι η δεύτερη χρονιά που ήταν μαζί μου στην Καρμιώτισσα. Χρόνο με τον χρόνο γίνεται καλύτερος. Με τις εμφανίσεις που έκανε την περσινή σεζόν και την εμπειρία που λαμβάνει, μας έχει δείξει πως έχει πολύ μέλλον μπροστά του. Είναι ένας παίκτης που παίζει στο κέντρο, όμως κάποτε χρειάστηκε να παίξει και στην άμυνα. Είναι παίκτης με μυαλό και με πολύ καλή τεχνική κατάρτηση. Πιστεύω πως όταν προπονηθεί με πιο υψηλού επιπέδου ποδοσφαιριστές θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Έχει αρκετό ταλέντο».

Για την παρουσία του Χρύση Μιχαήλ στον πάγκο: «Ο Χρύσης μας έχει βοηθήσει τα μέγιστα για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και να επιτύχουμε. Είναι πολύ καλός χαρακτήρας, βοήθησε τους παίκτες και είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψουμε πολύ καλά ελπίζω να κάνουμε το αδύνατο».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy