Σκύλος επιτέθηκε και τραυμάτισε 9χρονο κοριτσάκι

Κοριτσάκι ηλικίας 9 χρόνων, τραυματίστηκε στο πρόσωπο από επίθεση που δέχθηκε από σκύλο ράτσας Ακίτα στην Πάφο σε ανοικτό χώρο, χθες στις 19:00.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ανήλικη  δέχθηκε επίθεση από τον σκύλο τον οποίο έπαιρνε βόλτα στην Πάφο ο ιδιοκτήτης του.
Η μικρή διακομίσθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό έφερε τραύματα στην αριστερά πλευρά του λαιμού, στην αριστερή σιαγόνα και στην αριστερά πλευρά του αυτιού της, ενώ σε ένα εκ των τραυμάτων, της έγινε συρραφή.
Ακολούθως η μικρή πήρε εξιτήριο.
Η υπόθεση καταγγέλθηκε χτες στην Αστυνομία από τον πατέρα της εννιάχρονης. Στη συνέχεια εντοπίστηκε ο 47χρονος ιδιοκτήτης του σκύλου, που κλήθηκε στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου.
Σε κατάθεση του ισχυρίστηκε πως τον σκύλο του τον είχε δεμένο, ωστόσο σε κάποια στιγμή συνέβη το συμβάν, όταν το κοριτσάκι προσπάθησε να αγκαλιάσει τον σκύλο από το λαιμό.
Ακολούθως αυτός κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα. Προγραμματίζεται επίσης εξέταση του σκύλου από τις κτηνιατρικές υπηρεσίες, που είναι αρμόδιες.
Το περιστατικό είναι υπό διερεύνηση από το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τραύματα προκλήθηκαν από τα πόδια του σκύλου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy