Ο Μπέλλος αδειάζει Ηλία & Γιώργο! Περιστατικά που δεν είδαμε στο MasterChefGR

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου» ήταν ο Δημήτρης Μπέλλος. Δείτε όλα όσα είπε ο Δημήτρης Μπέλλος για τους δύο πρώην συμπαίκτες του στο #MasterChefGR

Για τον Ηλία Κιαζόλι και τον Γιώργο Λασκαρίδη μίλησε ο Δημήτρης Μπέλλος σήμερα στον αέρα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου”. Ο παίκτης που αποχώρησε προχθές από το MasterChef αποκάλυψε κι ένα περιστατικό με τον Ηλία που δεν έδειξαν οι κάμερες, ενώ παράλληλα “άδειασε” τον Γιώργο για το περιστατικό με το χαρτάκι.

«Ένιωσα ένα πράγμα μέσα μου και λέω ή ο Ηλίας ή εγώ στο σπίτι. Δεν θα ξαναυπάρξουμε μαζί στο σπίτι, αυτό ένιωσα μέσα μου. Αυτό που έκανε ο Ηλίας μας πείραζε εμένα και κάποιους άλλους. Αυτά που είδα ότι έλεγε στα επεισόδια, στο σπίτι μας έλεγε περισσότερα. Ήταν ένα αρνητικό vibe και γι’ αυτό κατέβηκα κάτω. Αν έμενε αυτός μπράβο του, αν έμενα εγώ, οκ.

Είναι ωραίο να έχεις να ασχολείσαι με κάτι γιατί περνούσαν δύο ώρες μέχρι να δοκιμάσουν τα πιάτα και κουβεντιάζαμε, αλλά μέχρι ένα όριο, κι αυτό έχει το όριό του. Με είχε στολίσει σαν… χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά και άλλοι συμπαίκτες μου, που τα είδα μετά στα επεισόδια. Μπροστά μου δεν τα έλεγε κανείς.

Μόνο ο Ηλίας είχε έρθει μια φορά, μου λέει “σε έσκισα στην ομαδική” και του απάντησα “εσύ εμένα ποτέ, εσύ σε εμάς το δέχομαι”. Φαινόταν ότι ο Ηλίας κρυβόταν στις παρασκευές που κι αυτό είναι μια στρατηγική. Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό να έρχεσαι μετά και να μου τη λες», είπε ο Δημήτρης Μπέλλος για τον Ηλία Κιαζόλι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy