Επιστρέφουν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι στα καθήκοντα τους από Δευτέρα!

Με οδηγίες του Γενικού Διευθυντή όλων των υπουργείων της Κύπρου και ενόψει των νέων αποφάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου κατά την Συνεδρία του στις 10/6/2020 που αφορούν την κατάργηση των ειδικών ρυθμίσεων για την εκτέλεση καθηκόντων που ισχύουν για τις ευάλωτες ομάδες που εμπίπτουν τόσο στην Ομάδα Α όσο και στην Ομάδα Β από 12/6/2020 μεσάνυχτα, καλούνται όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι όπως από τη Δευτέρα 15/6/2020 επιστρέψουν κανονικά στα καθήκοντα σας.

Επιπρόσθετα σε εγκύκλιο τους ενημερώνουν ότι με βάση σημερινό διάταγμα του Υπουργού Υγείας , καταργούνται από την 12/6/2020 τα μεσάνυχτα όλες οι ειδικές ρυθμίσεις/διευθετήσεις συμπεριλαμβανομένης της ειδικής άδειας για φροντίδα παιδιών κάτω των 15 ετών.

Ως εκ τούτου οι επηρεαζόμενοι συνάδελφοι, παρακαλούνται όπως προβούν στις απαραίτητες ενέργειες όσον αφορά τη φροντίδα των παιδιών τους ενώ σε περίπτωση κωλύματος θα πρέπει να υποβάλουν κανονική άδεια ανάπαυσης, αναφέρεται στο ηλεκτρονικό μήνυμα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy