Επαναλειτουργούν σήμερα τα γυμναστήρια

Στα πλαίσια της τρίτης φάσης χαλάρωσης των μέτρων, επαναλειτουργούν σήμερα υπό αυστηρά μέτρα προστασίας τα γυμναστήρια. 
Παράλληλα, από σήμερα 13 Ιουνίου, επαναλειτουργούν τα καζίνο, οι χώροι άθλησης, οι σχολές χορού, μποξ, κινγκ μπόξινγκ κ.λπ., τα θεματικά πάρκα, waterpark, λούνα παρκ κ.λπ..
Όσον αφορά το πολυαναμενόμενο άνοιγμα των γυμναστηρίων, το Υπουργείο Υγείας έχει εκδώσει σειρά από οδηγίες και μέτρα προστασίας τα οποία θα πρέπει να εφαρμόζονται τόσο από το προσωπικό των γυμναστηρίων όσο και από τους πελάτες.
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Μιχάλης Σιεκκερής, δήλωσε στο ΣΙΓΜΑ ότι οι συνθήκες λειτουργίας θα είναι πολύ διαφορετικές σε σχέση με πριν, καθώς το διάταγμα προνοεί περιορισμούς όσον αφορά στην χωρητικότητα, ενώ η προσέλευση θα γίνεται κατόπιν διευθέτησης.
Ο κ. Σιεκκερής είπε επίσης ότι κάθε γυμναζόμενος, θα πρέπει να μεταφέρει μαζί του όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Εντός των γυμναστηρίων θα υπάρχουν αντισηπτικά για απολύμανση των οργάνων γυμναστικής, ενώ θα γίνεται και τακτική απολύμανση του χώρου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy