Emanuel Dening για Ομόνοια

Ο 31χρονος επιθετικός Εμάνουελ Ντένινγκ, είναι στο στόχαστρο της Ομόνοιας ο οποίος μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στην Τίγκρε της Αργεντινής, σύμφωνα με μία ανάρτηση που κυκλοφόρησε στο twitter.

Ο δημοσιογράφος Adriano Savalli, αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού του στο twitter, ότι υπήρχε ενδιαφέρον από πλευράς Ομόνοιας για τον Ντένινγκ, αλλά και από την ομάδα του Βόλου.

Άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Newells, ενώ ακολούθως πήρε επαγγελματικό συμβόλαιο στην πρώτη ομάδα. Δεύτερη του ομάδα ήταν η Guillermo Brown στην Αργεντινή, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε και σε Huracán Goya, Boca Unidos,     San Martín, Y. Malatyaspor, Cerro Porteño και τελευταία του ομάδα ήταν η Tigre. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται 30 Ιουνίου και αφού δεν κλήθηκε για ανανέωση, τότε όλα είναι πιθανά για τον ποδοσφαιριστή.

 

Adriano Savalli@AdrianoPS98

Emanuel Dening aparece en el radar del Volos de Grecia 🇬🇷 y el Omonia Nicosia de Chipre 🇨🇾. Ambos clubes se comunicaron para consultar por el delantero de 31 años, cuyo vínculo con culmina a fin de mes.

Προβολή εικόνας στο Twitter
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Adriano Savalli

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy